HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • HITACHI POWER TOOLS BELGIUM
Private companiesJustice, Public Order and Safety • HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

Contactgegevens HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGING ASTRIDLAAN 51; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24601720 (+32-24601720) 24601720 (+32-24601720)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HITACHI POWER TOOLS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HITACHI POWER TOOLS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HITACHI POWER TOOLS BELGIUM
Products information HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Outils & Matériel de Construction.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM
Addition kinds of activities for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
28610200. Houtextracten | Wood extract products
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles

Werken bij HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Laat een reactie achter voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. Leave a respond for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HITACHI POWER TOOLS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten HITACHI POWER TOOLS BELGIUM
Location of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come HITACHI POWER TOOLS BELGIUM HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: LE CAVEAU DE LA ROCHE | FRANاOIS VAN GEEBERGEN | Hair Styliste Marina | JOCA | PATERNOSTER SERGE

Other related companies as HITACHI POWER TOOLS BELGIUM: LE CAVEAU DE LA ROCHE | FRANاOIS VAN GEEBERGEN | Hair Styliste Marina | JOCA | PATERNOSTER SERGE

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf HITACHI POWER TOOLS BELGIUM bevindt zich op het adres: KONINGING ASTRIDLAAN 51; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Outils & Matériel de Construction..
De hoofdactiviteit van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, openstaande posities, locatie van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM op de kaart.

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, company assigned to the tax number BE08764587402. The company HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is located at the address: KONINGING ASTRIDLAAN 51; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Outils & Matériel de Construction..
The main activity of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, open positions, location of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, employees, financial statistics.