FA. VAN BESOUW

Contactgegevens FA. VAN BESOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN BESOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN BESOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE HAAR 105; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33841074 (+32-33841074) 33841074 (+32-33841074)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN BESOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN BESOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN BESOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN BESOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN BESOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN BESOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN BESOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN BESOUW
Products information FA. VAN BESOUW

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. VAN BESOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN BESOUW
(Get full report from official database of BE for FA. VAN BESOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN BESOUW
Addition kinds of activities for FA. VAN BESOUW

20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
50889902. katrollen | Pulleys
97110404. Nationale veiligheid, lokale overheid | National security, local government

Werken bij FA. VAN BESOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN BESOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN BESOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN BESOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN BESOUW in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN BESOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN BESOUW. Laat een reactie achter voor FA. VAN BESOUW. FA. VAN BESOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN BESOUW. Leave a respond for FA. VAN BESOUW. FA. VAN BESOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN BESOUW op de google maps. Adres en contacten FA. VAN BESOUW
Location of FA. VAN BESOUW on the google maps. Address and contacts of FA. VAN BESOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN BESOUW FA. VAN BESOUW: TUFFTILE EUROPE BVBA | MAISON AU MIMOSA | Delfosse C | BUREAU HAYOIS | WILLEM VANBEGINNE

Other related companies as FA. VAN BESOUW: TUFFTILE EUROPE BVBA | MAISON AU MIMOSA | Delfosse C | BUREAU HAYOIS | WILLEM VANBEGINNE

FA. VAN BESOUW is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN BESOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf FA. VAN BESOUW bevindt zich op het adres: HOGE HAAR 105; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Producten gemaakt in FA. VAN BESOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN BESOUW is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN BESOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN BESOUW, openstaande posities, locatie van FA. VAN BESOUW op de kaart.

FA. VAN BESOUW is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN BESOUW, company assigned to the tax number BE08038391113. The company FA. VAN BESOUW is located at the address: HOGE HAAR 105; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Products created in FA. VAN BESOUW were not found.
The main activity of FA. VAN BESOUW is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN BESOUW is not available. You also can look at reviews of FA. VAN BESOUW, open positions, location of FA. VAN BESOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN BESOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN BESOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN BESOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN BESOUW, employees, financial statistics.