CLOVAN

Contactgegevens CLOVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDELBERGSTRAAT 24; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50840555 (+32-50840555) 50840555 (+32-50840555)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOVAN
Products information CLOVAN

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CLOVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOVAN
(Get full report from official database of BE for CLOVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOVAN
Addition kinds of activities for CLOVAN

27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij CLOVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOVAN. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van CLOVAN in sociale netwerken
Look for responds of CLOVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOVAN. Laat een reactie achter voor CLOVAN. CLOVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOVAN. Leave a respond for CLOVAN. CLOVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOVAN op de google maps. Adres en contacten CLOVAN
Location of CLOVAN on the google maps. Address and contacts of CLOVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOVAN CLOVAN: Van Dyck Koen | FLPAREGO NV | GISبLE CAES | LES GEOMETRES-EXP IMM ASS SPRL | Croes B

Other related companies as CLOVAN: Van Dyck Koen | FLPAREGO NV | GISبLE CAES | LES GEOMETRES-EXP IMM ASS SPRL | Croes B

CLOVAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf CLOVAN bevindt zich op het adres: HEIDELBERGSTRAAT 24; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Producten gemaakt in CLOVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLOVAN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOVAN, openstaande posities, locatie van CLOVAN op de kaart.

CLOVAN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOVAN, company assigned to the tax number BE05451385498. The company CLOVAN is located at the address: HEIDELBERGSTRAAT 24; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Products created in CLOVAN were not found.
The main activity of CLOVAN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOVAN is not available. You also can look at reviews of CLOVAN, open positions, location of CLOVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOVAN, employees, financial statistics.