BRABANTIA HOME STEEL

Contactgegevens BRABANTIA HOME STEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRABANTIA HOME STEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRABANTIA HOME STEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOLIMPARK 4016; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11809600 (+32-11809600) 11809600 (+32-11809600)

Fax (fax): +32 (3) 586-35-95 +32 (3) 586-35-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRABANTIA HOME STEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRABANTIA HOME STEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRABANTIA HOME STEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRABANTIA HOME STEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRABANTIA HOME STEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRABANTIA HOME STEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRABANTIA HOME STEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRABANTIA HOME STEEL
Products information BRABANTIA HOME STEEL

BTW identificatienummer (tax): BE04386260986
Ondernemingsnummer: 6181152343
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BRABANTIA HOME STEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRABANTIA HOME STEEL
(Get full report from official database of BE for BRABANTIA HOME STEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRABANTIA HOME STEEL
Addition kinds of activities for BRABANTIA HOME STEEL

3331. Primaire koper | Primary copper
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical
39990817. Klatergoud | Tinsel

Werken bij BRABANTIA HOME STEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRABANTIA HOME STEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRABANTIA HOME STEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRABANTIA HOME STEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van BRABANTIA HOME STEEL in sociale netwerken
Look for responds of BRABANTIA HOME STEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRABANTIA HOME STEEL. Laat een reactie achter voor BRABANTIA HOME STEEL. BRABANTIA HOME STEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRABANTIA HOME STEEL. Leave a respond for BRABANTIA HOME STEEL. BRABANTIA HOME STEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRABANTIA HOME STEEL op de google maps. Adres en contacten BRABANTIA HOME STEEL
Location of BRABANTIA HOME STEEL on the google maps. Address and contacts of BRABANTIA HOME STEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRABANTIA HOME STEEL BRABANTIA HOME STEEL: BACOB | Sogatra NV | DE KAASTOBBE | LA ROCHE OPTIQUE | Vanhaelemeesch Georges & Zn BVBA

Other related companies as BRABANTIA HOME STEEL: BACOB | Sogatra NV | DE KAASTOBBE | LA ROCHE OPTIQUE | Vanhaelemeesch Georges & Zn BVBA

BRABANTIA HOME STEEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRABANTIA HOME STEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04386260986. Het bedrijf BRABANTIA HOME STEEL bevindt zich op het adres: NOLIMPARK 4016; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Producten gemaakt in BRABANTIA HOME STEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRABANTIA HOME STEEL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRABANTIA HOME STEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRABANTIA HOME STEEL, openstaande posities, locatie van BRABANTIA HOME STEEL op de kaart.

BRABANTIA HOME STEEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRABANTIA HOME STEEL, company assigned to the tax number BE04386260986. The company BRABANTIA HOME STEEL is located at the address: NOLIMPARK 4016; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. Products created in BRABANTIA HOME STEEL were not found.
The main activity of BRABANTIA HOME STEEL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRABANTIA HOME STEEL is not available. You also can look at reviews of BRABANTIA HOME STEEL, open positions, location of BRABANTIA HOME STEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRABANTIA HOME STEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRABANTIA HOME STEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRABANTIA HOME STEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRABANTIA HOME STEEL, employees, financial statistics.