BIERCENTRALE

Contactgegevens BIERCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIERCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIERCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AACHENERSTRAAT 174; 4701; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87880930 (+32-87880930) 87880930 (+32-87880930)

Fax (fax): +32 (68) 683-93-27 +32 (68) 683-93-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIERCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIERCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIERCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIERCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIERCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIERCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIERCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIERCENTRALE
Products information BIERCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE08328979492
Ondernemingsnummer: 7341033935
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Outils & Matériel de Construction.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIERCENTRALE
(Get full report from official database of BE for BIERCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIERCENTRALE
Addition kinds of activities for BIERCENTRALE

3677. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
26110103. Soda pulp | Soda pulp
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij BIERCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIERCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIERCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIERCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van BIERCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of BIERCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIERCENTRALE. Laat een reactie achter voor BIERCENTRALE. BIERCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIERCENTRALE. Leave a respond for BIERCENTRALE. BIERCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIERCENTRALE op de google maps. Adres en contacten BIERCENTRALE
Location of BIERCENTRALE on the google maps. Address and contacts of BIERCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIERCENTRALE BIERCENTRALE: PATRICK VERBEKE | ALAIN PIRON | FRANCIS SIOEN | HUIS MATTHIJS | PHILIPPE BOUILLOT

Other related companies as BIERCENTRALE: PATRICK VERBEKE | ALAIN PIRON | FRANCIS SIOEN | HUIS MATTHIJS | PHILIPPE BOUILLOT

BIERCENTRALE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIERCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08328979492. Het bedrijf BIERCENTRALE bevindt zich op het adres: AACHENERSTRAAT 174; 4701; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Outils & Matériel de Construction..
De hoofdactiviteit van BIERCENTRALE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIERCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIERCENTRALE, openstaande posities, locatie van BIERCENTRALE op de kaart.

BIERCENTRALE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIERCENTRALE, company assigned to the tax number BE08328979492. The company BIERCENTRALE is located at the address: AACHENERSTRAAT 174; 4701; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Outils & Matériel de Construction..
The main activity of BIERCENTRALE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BIERCENTRALE is not available. You also can look at reviews of BIERCENTRALE, open positions, location of BIERCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIERCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIERCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIERCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIERCENTRALE, employees, financial statistics.