ZONNEKE (IN'T)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ZONNEKE (IN'T)
Private companiesHealth Services • ZONNEKE (IN'T)

Contactgegevens ZONNEKE (IN'T): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZONNEKE (IN'T): address, phone, fax, email, website, opening hours

ZONNEKE (IN'T)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JORISPOORT 8; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32320232 32320232

Fax (fax): +32 (10) 577-44-91 +32 (10) 577-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZONNEKE (IN'T): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZONNEKE (IN'T)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZONNEKE (IN'T)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZONNEKE (IN'T), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZONNEKE (IN'T). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZONNEKE (IN'T), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZONNEKE (IN'T). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZONNEKE (IN'T)
Products information ZONNEKE (IN'T)

BTW identificatienummer (tax): BE04987762451
Ondernemingsnummer: 1260925292
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Quicaillerie d?Ameublement,Ferrures de Portes.

Product categorie (product category): Quincaillerie Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZONNEKE (IN'T)
(Get full report from official database of BE for ZONNEKE (IN'T))

Aanvulling soorten activiteiten voor ZONNEKE (IN'T)
Addition kinds of activities for ZONNEKE (IN'T)

20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij ZONNEKE (IN'T): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZONNEKE (IN'T): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZONNEKE (IN'T). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZONNEKE (IN'T). Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van ZONNEKE (IN'T) in sociale netwerken
Look for responds of ZONNEKE (IN'T) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZONNEKE (IN'T). Laat een reactie achter voor ZONNEKE (IN'T). ZONNEKE (IN'T) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZONNEKE (IN'T). Leave a respond for ZONNEKE (IN'T). ZONNEKE (IN'T) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZONNEKE (IN'T) op de google maps. Adres en contacten ZONNEKE (IN'T)
Location of ZONNEKE (IN'T) on the google maps. Address and contacts of ZONNEKE (IN'T)

Andere gerelateerde bedrijven als come ZONNEKE (IN'T) ZONNEKE (IN'T): Wantrappe-Vandeburie & Chenut | BELLES GOURMANDES INTERN. | WASSERIJ IRIS VANDERSTEEN | PAUWELS | Claessens Jér?me

Other related companies as ZONNEKE (IN'T): Wantrappe-Vandeburie & Chenut | BELLES GOURMANDES INTERN. | WASSERIJ IRIS VANDERSTEEN | PAUWELS | Claessens Jér?me

ZONNEKE (IN'T) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZONNEKE (IN'T), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04987762451. Het bedrijf ZONNEKE (IN'T) bevindt zich op het adres: SINT-JORISPOORT 8; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincaillerie Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quicaillerie d?Ameublement,Ferrures de Portes..
De hoofdactiviteit van ZONNEKE (IN'T) is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZONNEKE (IN'T) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZONNEKE (IN'T), openstaande posities, locatie van ZONNEKE (IN'T) op de kaart.

ZONNEKE (IN'T) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZONNEKE (IN'T), company assigned to the tax number BE04987762451. The company ZONNEKE (IN'T) is located at the address: SINT-JORISPOORT 8; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincaillerie Quincailleries. List of products are Produits: Quicaillerie d?Ameublement,Ferrures de Portes..
The main activity of ZONNEKE (IN'T) is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZONNEKE (IN'T) is not available. You also can look at reviews of ZONNEKE (IN'T), open positions, location of ZONNEKE (IN'T) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZONNEKE (IN'T), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZONNEKE (IN'T), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZONNEKE (IN'T), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZONNEKE (IN'T), employees, financial statistics.