GENIATEC-MESO

Contactgegevens GENIATEC-MESO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENIATEC-MESO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENIATEC-MESO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 47; 4950; WEISMES, België

Telefoon (phone): 80440190 (+32-80440190) 80440190 (+32-80440190)

Fax (fax): +32 (19) 632-66-26 +32 (19) 632-66-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENIATEC-MESO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENIATEC-MESO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENIATEC-MESO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENIATEC-MESO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENIATEC-MESO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENIATEC-MESO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENIATEC-MESO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENIATEC-MESO
Products information GENIATEC-MESO

BTW identificatienummer (tax): BE09974182128
Ondernemingsnummer: 4897125244
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.

Product categorie (product category): Quincaillerie Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENIATEC-MESO
(Get full report from official database of BE for GENIATEC-MESO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENIATEC-MESO
Addition kinds of activities for GENIATEC-MESO

342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain

Werken bij GENIATEC-MESO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENIATEC-MESO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENIATEC-MESO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENIATEC-MESO. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van GENIATEC-MESO in sociale netwerken
Look for responds of GENIATEC-MESO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENIATEC-MESO. Laat een reactie achter voor GENIATEC-MESO. GENIATEC-MESO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENIATEC-MESO. Leave a respond for GENIATEC-MESO. GENIATEC-MESO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENIATEC-MESO op de google maps. Adres en contacten GENIATEC-MESO
Location of GENIATEC-MESO on the google maps. Address and contacts of GENIATEC-MESO

Andere gerelateerde bedrijven als come GENIATEC-MESO GENIATEC-MESO: TIMOS | THEO TAENS | EVERAERT MARC | SHETLANDHOEVE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as GENIATEC-MESO: TIMOS | THEO TAENS | EVERAERT MARC | SHETLANDHOEVE | VRIJE BASISSCHOOL

GENIATEC-MESO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENIATEC-MESO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974182128. Het bedrijf GENIATEC-MESO bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 47; 4950; WEISMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincaillerie Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
De hoofdactiviteit van GENIATEC-MESO is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENIATEC-MESO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENIATEC-MESO, openstaande posities, locatie van GENIATEC-MESO op de kaart.

GENIATEC-MESO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENIATEC-MESO, company assigned to the tax number BE09974182128. The company GENIATEC-MESO is located at the address: RUE DE LA STATION 47; 4950; WEISMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincaillerie Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
The main activity of GENIATEC-MESO is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GENIATEC-MESO is not available. You also can look at reviews of GENIATEC-MESO, open positions, location of GENIATEC-MESO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENIATEC-MESO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENIATEC-MESO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENIATEC-MESO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENIATEC-MESO, employees, financial statistics.