Porto-Marbel SCRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Porto-Marbel SCRL
Private companiesHealth Services • Porto-Marbel SCRL

Contactgegevens Porto-Marbel SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Porto-Marbel SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Porto-Marbel SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vieille Route de Huy 4; 4590; Ouffet, België

Telefoon (phone): 086 36 74 86; 0497 41 58 70 (+32-086 36 74 86; 0497 41 58 70) 086 36 74 86; 0497 41 58 70 (+32-086 36 74 86; 0497 41 58 70)

Fax (fax): 086 36 63 46 (+32-086 36 63 46) 086 36 63 46 (+32-086 36 63 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Porto-Marbel SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Porto-Marbel SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Porto-Marbel SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Porto-Marbel SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Porto-Marbel SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Porto-Marbel SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Porto-Marbel SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Porto-Marbel SCRL
Products information Porto-Marbel SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Marble,granite & natural stone

Product categorie (product category): Quarries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Porto-Marbel SCRL
(Get full report from official database of BE for Porto-Marbel SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Porto-Marbel SCRL
Addition kinds of activities for Porto-Marbel SCRL

836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
17110302. Installatie van de besproeiing sprinklersysteem | Irrigation sprinkler system installation
22820103. Borduurgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Embroidery yarn: twisting, winding, or spooling
35899901. Asbestverwijderingsapparatuur | Asbestos removal equipment
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation

Werken bij Porto-Marbel SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Porto-Marbel SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Porto-Marbel SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Porto-Marbel SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

Zoek naar antwoorden van Porto-Marbel SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Porto-Marbel SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Porto-Marbel SCRL. Laat een reactie achter voor Porto-Marbel SCRL. Porto-Marbel SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Porto-Marbel SCRL. Leave a respond for Porto-Marbel SCRL. Porto-Marbel SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Porto-Marbel SCRL op de google maps. Adres en contacten Porto-Marbel SCRL
Location of Porto-Marbel SCRL on the google maps. Address and contacts of Porto-Marbel SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Porto-Marbel SCRL Porto-Marbel SCRL: FLRENOVATION INNOVATION MECANIQUE SA | BRASSERIE SALMON MAGN?E | Bernard Miroiterie-Vitrerie | APRIL DESIGN | NOEL FLYPO

Other related companies as Porto-Marbel SCRL: FLRENOVATION INNOVATION MECANIQUE SA | BRASSERIE SALMON MAGN?E | Bernard Miroiterie-Vitrerie | APRIL DESIGN | NOEL FLYPO

Porto-Marbel SCRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Porto-Marbel SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf Porto-Marbel SCRL bevindt zich op het adres: Vieille Route de Huy 4; 4590; Ouffet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quarries. Lijst met producten zijn Marble,granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van Porto-Marbel SCRL is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Porto-Marbel SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Porto-Marbel SCRL, openstaande posities, locatie van Porto-Marbel SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Porto-Marbel SCRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Porto-Marbel SCRL, company assigned to the tax number BE01315856933. The company Porto-Marbel SCRL is located at the address: Vieille Route de Huy 4; 4590; Ouffet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quarries. List of products are Marble,granite & natural stone.
The main activity of Porto-Marbel SCRL is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Porto-Marbel SCRL is not available. You also can look at reviews of Porto-Marbel SCRL, open positions, location of Porto-Marbel SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Porto-Marbel SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Porto-Marbel SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Porto-Marbel SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Porto-Marbel SCRL, employees, financial statistics.