Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

Contactgegevens Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijnkaai 37 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lloyd's Register of Shipping V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lloyd's Register of Shipping V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.
Products information Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE03888854980
Ondernemingsnummer: 1997833251
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Quality management services

Product categorie (product category): Quality Management Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.
Addition kinds of activities for Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Leave a respond for Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.. Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.
Location of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: JBC MODE | FRANK | PIERRARD R. & ROTHE D. | 'T POORTJE | GUIDO WUYTENS

Other related companies as Lloyd's Register of Shipping V.Z.W.: JBC MODE | FRANK | PIERRARD R. & ROTHE D. | 'T POORTJE | GUIDO WUYTENS

Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03888854980. Het bedrijf Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. bevindt zich op het adres: Rijnkaai 37 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quality Management Services. Lijst met producten zijn Quality management services.
De hoofdactiviteit van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., openstaande posities, locatie van Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., company assigned to the tax number BE03888854980. The company Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is located at the address: Rijnkaai 37 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quality Management Services. List of products are Quality management services.
The main activity of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., open positions, location of Lloyd's Register of Shipping V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lloyd's Register of Shipping V.Z.W., employees, financial statistics.