N9 Driewerf Hoera VZW

Contactgegevens N9 Driewerf Hoera VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N9 Driewerf Hoera VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

N9 Driewerf Hoera VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 165; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 93 94 (+32-09 377 93 94) 09 377 93 94 (+32-09 377 93 94)

Fax (fax): 09 378 36 78 (+32-09 378 36 78) 09 378 36 78 (+32-09 378 36 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N9 Driewerf Hoera VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N9 Driewerf Hoera VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N9 Driewerf Hoera VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N9 Driewerf Hoera VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N9 Driewerf Hoera VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N9 Driewerf Hoera VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N9 Driewerf Hoera VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N9 Driewerf Hoera VZW
Products information N9 Driewerf Hoera VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03887481689
Ondernemingsnummer: 9241943359
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in N9 Driewerf Hoera VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N9 Driewerf Hoera VZW
(Get full report from official database of BE for N9 Driewerf Hoera VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor N9 Driewerf Hoera VZW
Addition kinds of activities for N9 Driewerf Hoera VZW

14590108. Steengoed klei mijnbouw | Stoneware clay mining
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
59639901. colporteurs | Canvassers
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij N9 Driewerf Hoera VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N9 Driewerf Hoera VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N9 Driewerf Hoera VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N9 Driewerf Hoera VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van N9 Driewerf Hoera VZW in sociale netwerken
Look for responds of N9 Driewerf Hoera VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor N9 Driewerf Hoera VZW. Laat een reactie achter voor N9 Driewerf Hoera VZW. N9 Driewerf Hoera VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N9 Driewerf Hoera VZW. Leave a respond for N9 Driewerf Hoera VZW. N9 Driewerf Hoera VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N9 Driewerf Hoera VZW op de google maps. Adres en contacten N9 Driewerf Hoera VZW
Location of N9 Driewerf Hoera VZW on the google maps. Address and contacts of N9 Driewerf Hoera VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come N9 Driewerf Hoera VZW N9 Driewerf Hoera VZW: DECLERCQ TILLO M. | HUIS BO-BAIN | FRITERIE CHEZ FRANZ | HUIS VAKMAN | C.M.C.

Other related companies as N9 Driewerf Hoera VZW: DECLERCQ TILLO M. | HUIS BO-BAIN | FRITERIE CHEZ FRANZ | HUIS VAKMAN | C.M.C.

N9 Driewerf Hoera VZW is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is N9 Driewerf Hoera VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887481689. Het bedrijf N9 Driewerf Hoera VZW bevindt zich op het adres: Molenstraat 165; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in N9 Driewerf Hoera VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N9 Driewerf Hoera VZW is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N9 Driewerf Hoera VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N9 Driewerf Hoera VZW, openstaande posities, locatie van N9 Driewerf Hoera VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N9 Driewerf Hoera VZW is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is N9 Driewerf Hoera VZW, company assigned to the tax number BE03887481689. The company N9 Driewerf Hoera VZW is located at the address: Molenstraat 165; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in N9 Driewerf Hoera VZW were not found.
The main activity of N9 Driewerf Hoera VZW is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of N9 Driewerf Hoera VZW is not available. You also can look at reviews of N9 Driewerf Hoera VZW, open positions, location of N9 Driewerf Hoera VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N9 Driewerf Hoera VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N9 Driewerf Hoera VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N9 Driewerf Hoera VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N9 Driewerf Hoera VZW, employees, financial statistics.