FLBERGPAK NV

Contactgegevens FLBERGPAK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBERGPAK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBERGPAK NV

Regio (region): Erpe-Mere, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 253 9420 Erpe-Mere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-80-33-97 32-53-80-33-97

Fax (fax): 32-53-80-40-61 32-53-80-40-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBERGPAK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBERGPAK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBERGPAK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBERGPAK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBERGPAK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBERGPAK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBERGPAK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBERGPAK NV
Products information FLBERGPAK NV

BTW identificatienummer (tax): BE07920837402
Ondernemingsnummer: 9290557861
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLBERGPAK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chains, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBERGPAK NV
(Get full report from official database of BE for FLBERGPAK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBERGPAK NV
Addition kinds of activities for FLBERGPAK NV

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services

Werken bij FLBERGPAK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBERGPAK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBERGPAK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBERGPAK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van FLBERGPAK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBERGPAK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBERGPAK NV. Laat een reactie achter voor FLBERGPAK NV. FLBERGPAK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBERGPAK NV. Leave a respond for FLBERGPAK NV. FLBERGPAK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBERGPAK NV op de google maps. Adres en contacten FLBERGPAK NV
Location of FLBERGPAK NV on the google maps. Address and contacts of FLBERGPAK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBERGPAK NV FLBERGPAK NV: FA. NICE TO FRAME | TRIONIC SA | BAELE VENTILATIE BVBA | WILLY DE WEERDT | Agentschap Belga NV

Other related companies as FLBERGPAK NV: FA. NICE TO FRAME | TRIONIC SA | BAELE VENTILATIE BVBA | WILLY DE WEERDT | Agentschap Belga NV

FLBERGPAK NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBERGPAK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07920837402. Het bedrijf FLBERGPAK NV bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 253 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Chains, plastic. Producten gemaakt in FLBERGPAK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBERGPAK NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBERGPAK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBERGPAK NV, openstaande posities, locatie van FLBERGPAK NV op de kaart.

FLBERGPAK NV is a company, that was registered 1986 in Erpe-Mere region, Belgium. Full name of company is FLBERGPAK NV, company assigned to the tax number BE07920837402. The company FLBERGPAK NV is located at the address: Oudenaardsesteenweg 253 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Chains, plastic. Products created in FLBERGPAK NV were not found.
The main activity of FLBERGPAK NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBERGPAK NV is not available. You also can look at reviews of FLBERGPAK NV, open positions, location of FLBERGPAK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBERGPAK NV, Erpe-Mere: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBERGPAK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBERGPAK NV, Erpe-Mere: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBERGPAK NV, employees, financial statistics.