Jeugddienst Stad Mechelen

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Jeugddienst Stad Mechelen
Private companiesMembership Organizations • Jeugddienst Stad Mechelen

Contactgegevens Jeugddienst Stad Mechelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeugddienst Stad Mechelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeugddienst Stad Mechelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wollemarkt 1; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 20 11 25; 015 21 80 24 (+32-015 20 11 25; 015 21 80 24) 015 20 11 25; 015 21 80 24 (+32-015 20 11 25; 015 21 80 24)

Fax (fax): +32 (57) 638-62-96 +32 (57) 638-62-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeugddienst Stad Mechelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeugddienst Stad Mechelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeugddienst Stad Mechelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeugddienst Stad Mechelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeugddienst Stad Mechelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeugddienst Stad Mechelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeugddienst Stad Mechelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeugddienst Stad Mechelen
Products information Jeugddienst Stad Mechelen

BTW identificatienummer (tax): BE02741058349
Ondernemingsnummer: 8625061035
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Jeugddienst Stad Mechelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeugddienst Stad Mechelen
(Get full report from official database of BE for Jeugddienst Stad Mechelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeugddienst Stad Mechelen
Addition kinds of activities for Jeugddienst Stad Mechelen

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps

Werken bij Jeugddienst Stad Mechelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeugddienst Stad Mechelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeugddienst Stad Mechelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeugddienst Stad Mechelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van Jeugddienst Stad Mechelen in sociale netwerken
Look for responds of Jeugddienst Stad Mechelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeugddienst Stad Mechelen. Laat een reactie achter voor Jeugddienst Stad Mechelen. Jeugddienst Stad Mechelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeugddienst Stad Mechelen. Leave a respond for Jeugddienst Stad Mechelen. Jeugddienst Stad Mechelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeugddienst Stad Mechelen op de google maps. Adres en contacten Jeugddienst Stad Mechelen
Location of Jeugddienst Stad Mechelen on the google maps. Address and contacts of Jeugddienst Stad Mechelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeugddienst Stad Mechelen Jeugddienst Stad Mechelen: ERIK SPRUYTTE | CHRISTIAN MEYNAERTS | FRANCIS CROMMAR | B?N?DICTE JACOBS | CABINET BOSSON

Other related companies as Jeugddienst Stad Mechelen: ERIK SPRUYTTE | CHRISTIAN MEYNAERTS | FRANCIS CROMMAR | B?N?DICTE JACOBS | CABINET BOSSON

Jeugddienst Stad Mechelen is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeugddienst Stad Mechelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741058349. Het bedrijf Jeugddienst Stad Mechelen bevindt zich op het adres: Wollemarkt 1; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Jeugddienst Stad Mechelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeugddienst Stad Mechelen is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeugddienst Stad Mechelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeugddienst Stad Mechelen, openstaande posities, locatie van Jeugddienst Stad Mechelen op de kaart.

Jeugddienst Stad Mechelen is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeugddienst Stad Mechelen, company assigned to the tax number BE02741058349. The company Jeugddienst Stad Mechelen is located at the address: Wollemarkt 1; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Jeugddienst Stad Mechelen were not found.
The main activity of Jeugddienst Stad Mechelen is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeugddienst Stad Mechelen is not available. You also can look at reviews of Jeugddienst Stad Mechelen, open positions, location of Jeugddienst Stad Mechelen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeugddienst Stad Mechelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeugddienst Stad Mechelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeugddienst Stad Mechelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeugddienst Stad Mechelen, employees, financial statistics.