Infor Jeunes

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Infor Jeunes
Private companiesMotion Pictures • Infor Jeunes

Contactgegevens Infor Jeunes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infor Jeunes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infor Jeunes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Poste 4; 1450; Chastre (Chastre-Villeroux-Blanmont), België

Telefoon (phone): 010 65 93 03 (+32-010 65 93 03) 010 65 93 03 (+32-010 65 93 03)

Fax (fax): 010 65 44 79 (+32-010 65 44 79) 010 65 44 79 (+32-010 65 44 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infor Jeunes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infor Jeunes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infor Jeunes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infor Jeunes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infor Jeunes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infor Jeunes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infor Jeunes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infor Jeunes
Products information Infor Jeunes

BTW identificatienummer (tax): BE08595672607
Ondernemingsnummer: 4534851074
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Infor Jeunes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infor Jeunes
(Get full report from official database of BE for Infor Jeunes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infor Jeunes
Addition kinds of activities for Infor Jeunes

355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
811100. Legale diensten | Legal services
25910300. Venster tinten | Window shades
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
59920000. Bloemisten | Florists

Werken bij Infor Jeunes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infor Jeunes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infor Jeunes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infor Jeunes. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Infor Jeunes in sociale netwerken
Look for responds of Infor Jeunes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infor Jeunes. Laat een reactie achter voor Infor Jeunes. Infor Jeunes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infor Jeunes. Leave a respond for Infor Jeunes. Infor Jeunes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infor Jeunes op de google maps. Adres en contacten Infor Jeunes
Location of Infor Jeunes on the google maps. Address and contacts of Infor Jeunes

Andere gerelateerde bedrijven als come Infor Jeunes Infor Jeunes: DESTINATION UNLIMITED | HUIS FAES | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE PASCAL | ACELEC

Other related companies as Infor Jeunes: DESTINATION UNLIMITED | HUIS FAES | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE PASCAL | ACELEC

Infor Jeunes is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Infor Jeunes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08595672607. Het bedrijf Infor Jeunes bevindt zich op het adres: Rue de la Poste 4; 1450; Chastre (Chastre-Villeroux-Blanmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Infor Jeunes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infor Jeunes is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infor Jeunes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infor Jeunes, openstaande posities, locatie van Infor Jeunes op de kaart.

Infor Jeunes is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Infor Jeunes, company assigned to the tax number BE08595672607. The company Infor Jeunes is located at the address: Rue de la Poste 4; 1450; Chastre (Chastre-Villeroux-Blanmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Infor Jeunes were not found.
The main activity of Infor Jeunes is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Infor Jeunes is not available. You also can look at reviews of Infor Jeunes, open positions, location of Infor Jeunes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infor Jeunes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infor Jeunes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infor Jeunes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infor Jeunes, employees, financial statistics.