Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap

Contactgegevens Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: address, phone, fax, email, website, opening hours

Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Placestraat 44; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 466 12 64 (+32-02 466 12 64) 02 466 12 64 (+32-02 466 12 64)

Fax (fax): 02 466 58 54 (+32-02 466 58 54) 02 466 58 54 (+32-02 466 58 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap
Products information Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap

BTW identificatienummer (tax): BE09999176025
Ondernemingsnummer: 8054321289
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap
(Get full report from official database of BE for Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap)

Aanvulling soorten activiteiten voor Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap
Addition kinds of activities for Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap

289200. explosieven | Explosives
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
34930101. Automobiele veren | Automobile springs
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
72169902. Drapery, gordijn droogreinigen | Drapery, curtain drycleaning
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap in sociale netwerken
Look for responds of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap in social networks

Lees alle opmerkingen voor Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Laat een reactie achter voor Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Leave a respond for Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap. Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap op de google maps. Adres en contacten Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap
Location of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap on the google maps. Address and contacts of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap

Andere gerelateerde bedrijven als come Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: Stienlet J B | FRANCISCUS VAN DEN BERGH | LS Bureautique | GARAGE CITRO?N BELUX | BAKKERIJ PETRA

Other related companies as Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap: Stienlet J B | FRANCISCUS VAN DEN BERGH | LS Bureautique | GARAGE CITRO?N BELUX | BAKKERIJ PETRA

Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09999176025. Het bedrijf Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap bevindt zich op het adres: Hendrik Placestraat 44; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, openstaande posities, locatie van Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap op de kaart.

Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, company assigned to the tax number BE09999176025. The company Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is located at the address: Hendrik Placestraat 44; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap were not found.
The main activity of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap is not available. You also can look at reviews of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, open positions, location of Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Don Bosco-Salesiaanse Gemeenschap, employees, financial statistics.