Centre Européen Louis-Delobbe ASBL

Contactgegevens Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Européen Louis-Delobbe ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Eloi 27; 5670; Viroinval (Olloy-sur-Viroin), België

Telefoon (phone): 060 39 94 54 (+32-060 39 94 54) 060 39 94 54 (+32-060 39 94 54)

Fax (fax): 060 39 09 92 (+32-060 39 09 92) 060 39 09 92 (+32-060 39 09 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Européen Louis-Delobbe ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Européen Louis-Delobbe ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Européen Louis-Delobbe ASBL
Products information Centre Européen Louis-Delobbe ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07661285400
Ondernemingsnummer: 1427368164
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Vacation centres

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Européen Louis-Delobbe ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre Européen Louis-Delobbe ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Européen Louis-Delobbe ASBL
Addition kinds of activities for Centre Européen Louis-Delobbe ASBL

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
34620500. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Laat een reactie achter voor Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Centre Européen Louis-Delobbe ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Leave a respond for Centre Européen Louis-Delobbe ASBL. Centre Européen Louis-Delobbe ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Européen Louis-Delobbe ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre Européen Louis-Delobbe ASBL
Location of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Européen Louis-Delobbe ASBL Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: KAPSALON ANITA | Colignon A-N | Avenière J.N. (Ets) | Demaret Ets | JEAN-MANUEL MARTIN

Other related companies as Centre Européen Louis-Delobbe ASBL: KAPSALON ANITA | Colignon A-N | Avenière J.N. (Ets) | Demaret Ets | JEAN-MANUEL MARTIN

Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07661285400. Het bedrijf Centre Européen Louis-Delobbe ASBL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Eloi 27; 5670; Viroinval (Olloy-sur-Viroin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Lijst met producten zijn Vacation centres.
De hoofdactiviteit van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, openstaande posities, locatie van Centre Européen Louis-Delobbe ASBL op de kaart.

Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, company assigned to the tax number BE07661285400. The company Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is located at the address: Rue Saint-Eloi 27; 5670; Viroinval (Olloy-sur-Viroin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Youth clubs and youth centres. List of products are Vacation centres.
The main activity of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, open positions, location of Centre Européen Louis-Delobbe ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Européen Louis-Delobbe ASBL, employees, financial statistics.