Centre des Jeunes de Glain ASBL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Centre des Jeunes de Glain ASBL
Private companiesLegal Services • Centre des Jeunes de Glain ASBL

Contactgegevens Centre des Jeunes de Glain ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre des Jeunes de Glain ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre des Jeunes de Glain ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 322; 4000; Liège 1 (Glain), België

Telefoon (phone): 04 224 04 10 (+32-04 224 04 10) 04 224 04 10 (+32-04 224 04 10)

Fax (fax): 04 224 04 10 (+32-04 224 04 10) 04 224 04 10 (+32-04 224 04 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre des Jeunes de Glain ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre des Jeunes de Glain ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre des Jeunes de Glain ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre des Jeunes de Glain ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre des Jeunes de Glain ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre des Jeunes de Glain ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre des Jeunes de Glain ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre des Jeunes de Glain ASBL
Products information Centre des Jeunes de Glain ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03842437744
Ondernemingsnummer: 3848754882
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Centre des Jeunes de Glain ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre des Jeunes de Glain ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre des Jeunes de Glain ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre des Jeunes de Glain ASBL
Addition kinds of activities for Centre des Jeunes de Glain ASBL

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
109400. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery

Werken bij Centre des Jeunes de Glain ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre des Jeunes de Glain ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre des Jeunes de Glain ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre des Jeunes de Glain ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Centre des Jeunes de Glain ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre des Jeunes de Glain ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre des Jeunes de Glain ASBL. Laat een reactie achter voor Centre des Jeunes de Glain ASBL. Centre des Jeunes de Glain ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre des Jeunes de Glain ASBL. Leave a respond for Centre des Jeunes de Glain ASBL. Centre des Jeunes de Glain ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre des Jeunes de Glain ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre des Jeunes de Glain ASBL
Location of Centre des Jeunes de Glain ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre des Jeunes de Glain ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre des Jeunes de Glain ASBL Centre des Jeunes de Glain ASBL: DACTIV SERVICE | JANSSENS | LIBRAIRIE QUOIDBACH | Smal Y | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA

Other related companies as Centre des Jeunes de Glain ASBL: DACTIV SERVICE | JANSSENS | LIBRAIRIE QUOIDBACH | Smal Y | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA

Centre des Jeunes de Glain ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre des Jeunes de Glain ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842437744. Het bedrijf Centre des Jeunes de Glain ASBL bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 322; 4000; Liège 1 (Glain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Centre des Jeunes de Glain ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre des Jeunes de Glain ASBL is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre des Jeunes de Glain ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre des Jeunes de Glain ASBL, openstaande posities, locatie van Centre des Jeunes de Glain ASBL op de kaart.

Centre des Jeunes de Glain ASBL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre des Jeunes de Glain ASBL, company assigned to the tax number BE03842437744. The company Centre des Jeunes de Glain ASBL is located at the address: Rue Emile Vandervelde 322; 4000; Liège 1 (Glain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Centre des Jeunes de Glain ASBL were not found.
The main activity of Centre des Jeunes de Glain ASBL is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre des Jeunes de Glain ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre des Jeunes de Glain ASBL, open positions, location of Centre des Jeunes de Glain ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre des Jeunes de Glain ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre des Jeunes de Glain ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre des Jeunes de Glain ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre des Jeunes de Glain ASBL, employees, financial statistics.