Centre de Jeunes de Kinkempois

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Centre de Jeunes de Kinkempois
Private companiesCoal Mining • Centre de Jeunes de Kinkempois

Contactgegevens Centre de Jeunes de Kinkempois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Jeunes de Kinkempois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Jeunes de Kinkempois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chêne 168; 4031; Liège 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 341 58 66 (+32-04 341 58 66) 04 341 58 66 (+32-04 341 58 66)

Fax (fax): +32 (16) 845-73-24 +32 (16) 845-73-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Jeunes de Kinkempois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Jeunes de Kinkempois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Jeunes de Kinkempois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Jeunes de Kinkempois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Jeunes de Kinkempois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Jeunes de Kinkempois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Jeunes de Kinkempois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Jeunes de Kinkempois
Products information Centre de Jeunes de Kinkempois

BTW identificatienummer (tax): BE07909027099
Ondernemingsnummer: 8589904785
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Centre de Jeunes de Kinkempois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Jeunes de Kinkempois
(Get full report from official database of BE for Centre de Jeunes de Kinkempois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Jeunes de Kinkempois
Addition kinds of activities for Centre de Jeunes de Kinkempois

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
399699. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
64119901. Vuurverliesbeoordeling | Fire loss appraisal

Werken bij Centre de Jeunes de Kinkempois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Jeunes de Kinkempois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Jeunes de Kinkempois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Jeunes de Kinkempois. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Centre de Jeunes de Kinkempois in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Jeunes de Kinkempois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Jeunes de Kinkempois. Laat een reactie achter voor Centre de Jeunes de Kinkempois. Centre de Jeunes de Kinkempois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Jeunes de Kinkempois. Leave a respond for Centre de Jeunes de Kinkempois. Centre de Jeunes de Kinkempois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Jeunes de Kinkempois op de google maps. Adres en contacten Centre de Jeunes de Kinkempois
Location of Centre de Jeunes de Kinkempois on the google maps. Address and contacts of Centre de Jeunes de Kinkempois

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Jeunes de Kinkempois Centre de Jeunes de Kinkempois: JANSSENS GUDRUN | Cabas (La) | G.S. SERVICES | CAR MAT VERHUUR | Daneels Beenhouwerij

Other related companies as Centre de Jeunes de Kinkempois: JANSSENS GUDRUN | Cabas (La) | G.S. SERVICES | CAR MAT VERHUUR | Daneels Beenhouwerij

Centre de Jeunes de Kinkempois is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Jeunes de Kinkempois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07909027099. Het bedrijf Centre de Jeunes de Kinkempois bevindt zich op het adres: Rue du Chêne 168; 4031; Liège 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Centre de Jeunes de Kinkempois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de Jeunes de Kinkempois is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Jeunes de Kinkempois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Jeunes de Kinkempois, openstaande posities, locatie van Centre de Jeunes de Kinkempois op de kaart.

Centre de Jeunes de Kinkempois is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Jeunes de Kinkempois, company assigned to the tax number BE07909027099. The company Centre de Jeunes de Kinkempois is located at the address: Rue du Chêne 168; 4031; Liège 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Centre de Jeunes de Kinkempois were not found.
The main activity of Centre de Jeunes de Kinkempois is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Jeunes de Kinkempois is not available. You also can look at reviews of Centre de Jeunes de Kinkempois, open positions, location of Centre de Jeunes de Kinkempois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Jeunes de Kinkempois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Jeunes de Kinkempois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Jeunes de Kinkempois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Jeunes de Kinkempois, employees, financial statistics.