Ateliers Populaires ASBL

Contactgegevens Ateliers Populaires ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Populaires ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Populaires ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 88; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 57 72 (+32-02 512 57 72) 02 512 57 72 (+32-02 512 57 72)

Fax (fax): 02 512 57 72 (+32-02 512 57 72) 02 512 57 72 (+32-02 512 57 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Populaires ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Populaires ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Populaires ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Populaires ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Populaires ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Populaires ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Populaires ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Populaires ASBL
Products information Ateliers Populaires ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08843139648
Ondernemingsnummer: 4146209716
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Ateliers Populaires ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Populaires ASBL
(Get full report from official database of BE for Ateliers Populaires ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Populaires ASBL
Addition kinds of activities for Ateliers Populaires ASBL

08519900. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
20770206. Sardine olie | Sardine oil
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial

Werken bij Ateliers Populaires ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Populaires ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Populaires ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Populaires ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Populaires ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Populaires ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Populaires ASBL. Laat een reactie achter voor Ateliers Populaires ASBL. Ateliers Populaires ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Populaires ASBL. Leave a respond for Ateliers Populaires ASBL. Ateliers Populaires ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Populaires ASBL op de google maps. Adres en contacten Ateliers Populaires ASBL
Location of Ateliers Populaires ASBL on the google maps. Address and contacts of Ateliers Populaires ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Populaires ASBL Ateliers Populaires ASBL: CHEVALLIER DE RHODES | EDDY FRANZ | Vermeersch Tom (Wijnhuis) | VIDEO PALACE | Jouenbois

Other related companies as Ateliers Populaires ASBL: CHEVALLIER DE RHODES | EDDY FRANZ | Vermeersch Tom (Wijnhuis) | VIDEO PALACE | Jouenbois

Ateliers Populaires ASBL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Populaires ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08843139648. Het bedrijf Ateliers Populaires ASBL bevindt zich op het adres: Rue Haute 88; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Ateliers Populaires ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Populaires ASBL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Populaires ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Populaires ASBL, openstaande posities, locatie van Ateliers Populaires ASBL op de kaart.

Ateliers Populaires ASBL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Populaires ASBL, company assigned to the tax number BE08843139648. The company Ateliers Populaires ASBL is located at the address: Rue Haute 88; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Ateliers Populaires ASBL were not found.
The main activity of Ateliers Populaires ASBL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Populaires ASBL is not available. You also can look at reviews of Ateliers Populaires ASBL, open positions, location of Ateliers Populaires ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Populaires ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Populaires ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Populaires ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Populaires ASBL, employees, financial statistics.