Raja-Yoga

Contactgegevens Raja-Yoga: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raja-Yoga: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raja-Yoga

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Persijnstraat 2; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 25 21 75 (+32-056 25 21 75) 056 25 21 75 (+32-056 25 21 75)

Fax (fax): 056 25 21 75 (+32-056 25 21 75) 056 25 21 75 (+32-056 25 21 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raja-Yoga: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raja-Yoga"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raja-Yoga"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raja-Yoga, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raja-Yoga. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raja-Yoga, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raja-Yoga. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raja-Yoga
Products information Raja-Yoga

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Raja-Yoga zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yoga

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raja-Yoga
(Get full report from official database of BE for Raja-Yoga)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raja-Yoga
Addition kinds of activities for Raja-Yoga

33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij Raja-Yoga: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raja-Yoga: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raja-Yoga. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raja-Yoga. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

Zoek naar antwoorden van Raja-Yoga in sociale netwerken
Look for responds of Raja-Yoga in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raja-Yoga. Laat een reactie achter voor Raja-Yoga. Raja-Yoga bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raja-Yoga. Leave a respond for Raja-Yoga. Raja-Yoga on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raja-Yoga op de google maps. Adres en contacten Raja-Yoga
Location of Raja-Yoga on the google maps. Address and contacts of Raja-Yoga

Andere gerelateerde bedrijven als come Raja-Yoga Raja-Yoga: D. KOG | BUREAU IGNACE LEYSEN | KRIS CYPERS | MORIS HUGO EN FRANS | Beuckels J-M

Other related companies as Raja-Yoga: D. KOG | BUREAU IGNACE LEYSEN | KRIS CYPERS | MORIS HUGO EN FRANS | Beuckels J-M

Raja-Yoga is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raja-Yoga, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf Raja-Yoga bevindt zich op het adres: Jan Persijnstraat 2; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Yoga. Producten gemaakt in Raja-Yoga zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raja-Yoga is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raja-Yoga is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raja-Yoga, openstaande posities, locatie van Raja-Yoga op de kaart.

Raja-Yoga is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raja-Yoga, company assigned to the tax number BE09902496337. The company Raja-Yoga is located at the address: Jan Persijnstraat 2; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Yoga. Products created in Raja-Yoga were not found.
The main activity of Raja-Yoga is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Raja-Yoga is not available. You also can look at reviews of Raja-Yoga, open positions, location of Raja-Yoga on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raja-Yoga, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raja-Yoga, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raja-Yoga, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raja-Yoga, employees, financial statistics.