Centre Santosha ASBL

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Centre Santosha ASBL
Private companiesMembership Organizations • Centre Santosha ASBL

Contactgegevens Centre Santosha ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Santosha ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Santosha ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 39; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 40 70 (+32-010 81 40 70) 010 81 40 70 (+32-010 81 40 70)

Fax (fax): +32 (68) 511-73-11 +32 (68) 511-73-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Santosha ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Santosha ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Santosha ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Santosha ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Santosha ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Santosha ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Santosha ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Santosha ASBL
Products information Centre Santosha ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04157196044
Ondernemingsnummer: 8498718261
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Centre Santosha ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yoga

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Santosha ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre Santosha ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Santosha ASBL
Addition kinds of activities for Centre Santosha ASBL

28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair

Werken bij Centre Santosha ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Santosha ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Santosha ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Santosha ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Centre Santosha ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre Santosha ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Santosha ASBL. Laat een reactie achter voor Centre Santosha ASBL. Centre Santosha ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Santosha ASBL. Leave a respond for Centre Santosha ASBL. Centre Santosha ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Santosha ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre Santosha ASBL
Location of Centre Santosha ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre Santosha ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Santosha ASBL Centre Santosha ASBL: Cool K (Brood en Banket) | CADO INTERNATIONAL | KAMPHUIS PAX | EVK Industrie NV | CARETTE J.

Other related companies as Centre Santosha ASBL: Cool K (Brood en Banket) | CADO INTERNATIONAL | KAMPHUIS PAX | EVK Industrie NV | CARETTE J.

Centre Santosha ASBL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Santosha ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04157196044. Het bedrijf Centre Santosha ASBL bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 39; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Yoga. Producten gemaakt in Centre Santosha ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Santosha ASBL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Santosha ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Santosha ASBL, openstaande posities, locatie van Centre Santosha ASBL op de kaart.

Centre Santosha ASBL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Santosha ASBL, company assigned to the tax number BE04157196044. The company Centre Santosha ASBL is located at the address: Chaussée de Wavre 39; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Yoga. Products created in Centre Santosha ASBL were not found.
The main activity of Centre Santosha ASBL is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Santosha ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre Santosha ASBL, open positions, location of Centre Santosha ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Santosha ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Santosha ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Santosha ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Santosha ASBL, employees, financial statistics.