FLBELUMA NV

Contactgegevens FLBELUMA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELUMA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELUMA NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Tragel 3 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-60-63-70 32-53-60-63-70

Fax (fax): 32-53-60-63-99 32-53-60-63-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELUMA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELUMA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELUMA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELUMA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELUMA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELUMA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELUMA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELUMA NV
Products information FLBELUMA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02923706054
Ondernemingsnummer: 8158416748
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLBELUMA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fasteners, metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELUMA NV
(Get full report from official database of BE for FLBELUMA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELUMA NV
Addition kinds of activities for FLBELUMA NV

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
50720403. Kopspijkers | Tacks
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij FLBELUMA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELUMA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELUMA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELUMA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van FLBELUMA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBELUMA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELUMA NV. Laat een reactie achter voor FLBELUMA NV. FLBELUMA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELUMA NV. Leave a respond for FLBELUMA NV. FLBELUMA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELUMA NV op de google maps. Adres en contacten FLBELUMA NV
Location of FLBELUMA NV on the google maps. Address and contacts of FLBELUMA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELUMA NV FLBELUMA NV: FEYENS FOTO | LA TUILE AU LOUP | DAGBLADHANDEL VERSCHEURE | Adriaens J & Debouck J.B. | HENK SOENS

Other related companies as FLBELUMA NV: FEYENS FOTO | LA TUILE AU LOUP | DAGBLADHANDEL VERSCHEURE | Adriaens J & Debouck J.B. | HENK SOENS

FLBELUMA NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELUMA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02923706054. Het bedrijf FLBELUMA NV bevindt zich op het adres: Tragel 3 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fasteners, metal. Producten gemaakt in FLBELUMA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELUMA NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELUMA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELUMA NV, openstaande posities, locatie van FLBELUMA NV op de kaart.

FLBELUMA NV is a company, that was registered 1989 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLBELUMA NV, company assigned to the tax number BE02923706054. The company FLBELUMA NV is located at the address: Tragel 3 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fasteners, metal. Products created in FLBELUMA NV were not found.
The main activity of FLBELUMA NV is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELUMA NV is not available. You also can look at reviews of FLBELUMA NV, open positions, location of FLBELUMA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELUMA NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELUMA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELUMA NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELUMA NV, employees, financial statistics.