ZAKENKANTOOR MEULEMAN

Contactgegevens ZAKENKANTOOR MEULEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR MEULEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR MEULEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARGOTE 121; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 52425084 (+32-52425084) 52425084 (+32-52425084)

Fax (fax): +32 (53) 839-54-69 +32 (53) 839-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR MEULEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR MEULEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR MEULEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR MEULEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR MEULEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR MEULEMAN
Products information ZAKENKANTOOR MEULEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05360748291
Ondernemingsnummer: 4760620117
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ZAKENKANTOOR MEULEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR MEULEMAN
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR MEULEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR MEULEMAN
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR MEULEMAN

20529909. Matzoths | Matzoths
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij ZAKENKANTOOR MEULEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR MEULEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR MEULEMAN in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR MEULEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR MEULEMAN. ZAKENKANTOOR MEULEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR MEULEMAN. Leave a respond for ZAKENKANTOOR MEULEMAN. ZAKENKANTOOR MEULEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR MEULEMAN op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR MEULEMAN
Location of ZAKENKANTOOR MEULEMAN on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR MEULEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR MEULEMAN ZAKENKANTOOR MEULEMAN: Ockham Technology NV | DOG SALOON | PROFILE TYRECENTER ROBERT | SERGE LEONARD | TICKET BBL TRAVEL

Other related companies as ZAKENKANTOOR MEULEMAN: Ockham Technology NV | DOG SALOON | PROFILE TYRECENTER ROBERT | SERGE LEONARD | TICKET BBL TRAVEL

ZAKENKANTOOR MEULEMAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR MEULEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360748291. Het bedrijf ZAKENKANTOOR MEULEMAN bevindt zich op het adres: MARGOTE 121; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR MEULEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR MEULEMAN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR MEULEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR MEULEMAN, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR MEULEMAN op de kaart.

ZAKENKANTOOR MEULEMAN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR MEULEMAN, company assigned to the tax number BE05360748291. The company ZAKENKANTOOR MEULEMAN is located at the address: MARGOTE 121; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ZAKENKANTOOR MEULEMAN were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR MEULEMAN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR MEULEMAN is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR MEULEMAN, open positions, location of ZAKENKANTOOR MEULEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR MEULEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR MEULEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR MEULEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR MEULEMAN, employees, financial statistics.