INSTRUMENTS SERVICE BVBA

Contactgegevens INSTRUMENTS SERVICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTRUMENTS SERVICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTRUMENTS SERVICE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haantjeslei 103; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 68 53 (+32-03 238 68 53) 03 238 68 53 (+32-03 238 68 53)

Fax (fax): 03 237 54 76 (+32-03 237 54 76) 03 237 54 76 (+32-03 237 54 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTRUMENTS SERVICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTRUMENTS SERVICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTRUMENTS SERVICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTRUMENTS SERVICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTRUMENTS SERVICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTRUMENTS SERVICE BVBA
Products information INSTRUMENTS SERVICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09037872314
Ondernemingsnummer: 2931396484
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Thermometers; Measuring & control apparatus; Thermostats

Product categorie (product category): Yachts,pleasure boats and accessories - Sales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTRUMENTS SERVICE BVBA
(Get full report from official database of BE for INSTRUMENTS SERVICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTRUMENTS SERVICE BVBA
Addition kinds of activities for INSTRUMENTS SERVICE BVBA

01810000. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij INSTRUMENTS SERVICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTRUMENTS SERVICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van INSTRUMENTS SERVICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INSTRUMENTS SERVICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Laat een reactie achter voor INSTRUMENTS SERVICE BVBA. INSTRUMENTS SERVICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTRUMENTS SERVICE BVBA. Leave a respond for INSTRUMENTS SERVICE BVBA. INSTRUMENTS SERVICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTRUMENTS SERVICE BVBA op de google maps. Adres en contacten INSTRUMENTS SERVICE BVBA
Location of INSTRUMENTS SERVICE BVBA on the google maps. Address and contacts of INSTRUMENTS SERVICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTRUMENTS SERVICE BVBA INSTRUMENTS SERVICE BVBA: STOCK DEBO | ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO | Boxho F | CENTR. SENIOR. DE VIJVERS | Pacheco T

Other related companies as INSTRUMENTS SERVICE BVBA: STOCK DEBO | ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO | Boxho F | CENTR. SENIOR. DE VIJVERS | Pacheco T

INSTRUMENTS SERVICE BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTRUMENTS SERVICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09037872314. Het bedrijf INSTRUMENTS SERVICE BVBA bevindt zich op het adres: Haantjeslei 103; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Lijst met producten zijn Thermometers; Measuring & control apparatus; Thermostats.
De hoofdactiviteit van INSTRUMENTS SERVICE BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTRUMENTS SERVICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTRUMENTS SERVICE BVBA, openstaande posities, locatie van INSTRUMENTS SERVICE BVBA op de kaart.

INSTRUMENTS SERVICE BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTRUMENTS SERVICE BVBA, company assigned to the tax number BE09037872314. The company INSTRUMENTS SERVICE BVBA is located at the address: Haantjeslei 103; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. List of products are Thermometers; Measuring & control apparatus; Thermostats.
The main activity of INSTRUMENTS SERVICE BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTRUMENTS SERVICE BVBA is not available. You also can look at reviews of INSTRUMENTS SERVICE BVBA, open positions, location of INSTRUMENTS SERVICE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTRUMENTS SERVICE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTRUMENTS SERVICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTRUMENTS SERVICE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTRUMENTS SERVICE BVBA, employees, financial statistics.