Barbier P

Contactgegevens Barbier P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barbier P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Barbier P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paulin Debauche 29; 6220; Fleurus (Wangenies), België

Telefoon (phone): 071 81 62 74 (+32-071 81 62 74) 071 81 62 74 (+32-071 81 62 74)

Fax (fax): 071 81 34 80 (+32-071 81 34 80) 071 81 34 80 (+32-071 81 34 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barbier P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barbier P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barbier P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barbier P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barbier P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barbier P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barbier P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barbier P
Products information Barbier P

BTW identificatienummer (tax): BE08042510986
Ondernemingsnummer: 6462402343
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Surveyors - Marine

Product categorie (product category): Yachts,pleasure boats and accessories - Sales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barbier P
(Get full report from official database of BE for Barbier P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Barbier P
Addition kinds of activities for Barbier P

20239904. Room vervangers | Cream substitutes
22529902. Mannen-, jongens- en meisjesbroek | Men's, boys', and girls' hosiery
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
36529904. Phonograph record blanks | Phonograph record blanks
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing

Werken bij Barbier P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barbier P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barbier P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barbier P. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Barbier P in sociale netwerken
Look for responds of Barbier P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barbier P. Laat een reactie achter voor Barbier P. Barbier P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barbier P. Leave a respond for Barbier P. Barbier P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barbier P op de google maps. Adres en contacten Barbier P
Location of Barbier P on the google maps. Address and contacts of Barbier P

Andere gerelateerde bedrijven als come Barbier P Barbier P: Warnier-Paque A | D'Hondt R | KRINGLOOP ATELIER | LIGIER - DUSAUCY | FRESCHI

Other related companies as Barbier P: Warnier-Paque A | D'Hondt R | KRINGLOOP ATELIER | LIGIER - DUSAUCY | FRESCHI

Barbier P is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Barbier P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08042510986. Het bedrijf Barbier P bevindt zich op het adres: Rue Paulin Debauche 29; 6220; Fleurus (Wangenies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Lijst met producten zijn Surveyors - Marine.
De hoofdactiviteit van Barbier P is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barbier P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barbier P, openstaande posities, locatie van Barbier P op de kaart.

Barbier P is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Barbier P, company assigned to the tax number BE08042510986. The company Barbier P is located at the address: Rue Paulin Debauche 29; 6220; Fleurus (Wangenies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. List of products are Surveyors - Marine.
The main activity of Barbier P is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Barbier P is not available. You also can look at reviews of Barbier P, open positions, location of Barbier P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barbier P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barbier P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barbier P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barbier P, employees, financial statistics.