Brandsportaventure Kayak & VTT

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Brandsportaventure Kayak & VTT
Private companiesSocial Services • Brandsportaventure Kayak & VTT

Contactgegevens Brandsportaventure Kayak & VTT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brandsportaventure Kayak & VTT: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brandsportaventure Kayak & VTT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mierchamps 15; 6980; La Roche-en-Ardenne (Beausaint), België

Telefoon (phone): 084 41 10 84 (+32-084 41 10 84) 084 41 10 84 (+32-084 41 10 84)

Fax (fax): 084 41 17 84 (+32-084 41 17 84) 084 41 17 84 (+32-084 41 17 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brandsportaventure Kayak & VTT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brandsportaventure Kayak & VTT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brandsportaventure Kayak & VTT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brandsportaventure Kayak & VTT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brandsportaventure Kayak & VTT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brandsportaventure Kayak & VTT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brandsportaventure Kayak & VTT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brandsportaventure Kayak & VTT
Products information Brandsportaventure Kayak & VTT

BTW identificatienummer (tax): BE01011535644
Ondernemingsnummer: 5857330322
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Yachts and pleasure boats - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brandsportaventure Kayak & VTT
(Get full report from official database of BE for Brandsportaventure Kayak & VTT)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brandsportaventure Kayak & VTT
Addition kinds of activities for Brandsportaventure Kayak & VTT

283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
25410106. Bewaar armaturen, hout | Store fixtures, wood
32119901. Antiekglas | Antique glass
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij Brandsportaventure Kayak & VTT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brandsportaventure Kayak & VTT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brandsportaventure Kayak & VTT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brandsportaventure Kayak & VTT. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Brandsportaventure Kayak & VTT in sociale netwerken
Look for responds of Brandsportaventure Kayak & VTT in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brandsportaventure Kayak & VTT. Laat een reactie achter voor Brandsportaventure Kayak & VTT. Brandsportaventure Kayak & VTT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brandsportaventure Kayak & VTT. Leave a respond for Brandsportaventure Kayak & VTT. Brandsportaventure Kayak & VTT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brandsportaventure Kayak & VTT op de google maps. Adres en contacten Brandsportaventure Kayak & VTT
Location of Brandsportaventure Kayak & VTT on the google maps. Address and contacts of Brandsportaventure Kayak & VTT

Andere gerelateerde bedrijven als come Brandsportaventure Kayak & VTT Brandsportaventure Kayak & VTT: WILLY HODY | PIZZA RENATO | FEESTZAAL ARTICHOKE | Glineur M | AAE CHEMIE NV

Other related companies as Brandsportaventure Kayak & VTT: WILLY HODY | PIZZA RENATO | FEESTZAAL ARTICHOKE | Glineur M | AAE CHEMIE NV

Brandsportaventure Kayak & VTT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brandsportaventure Kayak & VTT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01011535644. Het bedrijf Brandsportaventure Kayak & VTT bevindt zich op het adres: Mierchamps 15; 6980; La Roche-en-Ardenne (Beausaint). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Yachts and pleasure boats - Rental. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van Brandsportaventure Kayak & VTT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brandsportaventure Kayak & VTT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brandsportaventure Kayak & VTT, openstaande posities, locatie van Brandsportaventure Kayak & VTT op de kaart.

Brandsportaventure Kayak & VTT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brandsportaventure Kayak & VTT, company assigned to the tax number BE01011535644. The company Brandsportaventure Kayak & VTT is located at the address: Mierchamps 15; 6980; La Roche-en-Ardenne (Beausaint). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Yachts and pleasure boats - Rental. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of Brandsportaventure Kayak & VTT is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brandsportaventure Kayak & VTT is not available. You also can look at reviews of Brandsportaventure Kayak & VTT, open positions, location of Brandsportaventure Kayak & VTT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brandsportaventure Kayak & VTT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brandsportaventure Kayak & VTT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brandsportaventure Kayak & VTT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brandsportaventure Kayak & VTT, employees, financial statistics.