BUREAU ANTOPEX

Contactgegevens BUREAU ANTOPEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ANTOPEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ANTOPEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 34; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32573406 32573406

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ANTOPEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ANTOPEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ANTOPEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ANTOPEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ANTOPEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ANTOPEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ANTOPEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ANTOPEX
Products information BUREAU ANTOPEX

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Arpenteurs Géomètres.. Services: Syndics.

Product categorie (product category): Géomètres. Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ANTOPEX
(Get full report from official database of BE for BUREAU ANTOPEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ANTOPEX
Addition kinds of activities for BUREAU ANTOPEX

265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
20799908. Salade-oliën, behalve maïs: groente geraffineerd | Salad oils, except corn: vegetable refined
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
73319901. Adressedienst | Addressing service

Werken bij BUREAU ANTOPEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ANTOPEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ANTOPEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ANTOPEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ANTOPEX in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ANTOPEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ANTOPEX. Laat een reactie achter voor BUREAU ANTOPEX. BUREAU ANTOPEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ANTOPEX. Leave a respond for BUREAU ANTOPEX. BUREAU ANTOPEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ANTOPEX op de google maps. Adres en contacten BUREAU ANTOPEX
Location of BUREAU ANTOPEX on the google maps. Address and contacts of BUREAU ANTOPEX

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ANTOPEX BUREAU ANTOPEX: HELDERS PETER PROJECTLEIDING EN ORGANISA | CREA VERDE | Van Ballaer A Schilder- & decoratiewerken | WIT-GELE KRUIS | I. KESTREMONT

Other related companies as BUREAU ANTOPEX: HELDERS PETER PROJECTLEIDING EN ORGANISA | CREA VERDE | Van Ballaer A Schilder- & decoratiewerken | WIT-GELE KRUIS | I. KESTREMONT

BUREAU ANTOPEX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ANTOPEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf BUREAU ANTOPEX bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 34; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Géomètres. Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres.. Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van BUREAU ANTOPEX is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ANTOPEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ANTOPEX, openstaande posities, locatie van BUREAU ANTOPEX op de kaart.

BUREAU ANTOPEX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ANTOPEX, company assigned to the tax number BE05163269042. The company BUREAU ANTOPEX is located at the address: MECHELSESTEENWEG 34; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Géomètres. Administration d'immeubles. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres.. Services: Syndics..
The main activity of BUREAU ANTOPEX is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ANTOPEX is not available. You also can look at reviews of BUREAU ANTOPEX, open positions, location of BUREAU ANTOPEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ANTOPEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ANTOPEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ANTOPEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ANTOPEX, employees, financial statistics.