MATHEUSEN-BACKX

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MATHEUSEN-BACKX

Contactgegevens MATHEUSEN-BACKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATHEUSEN-BACKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATHEUSEN-BACKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPIJKER 26; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36677766 (+32-36677766) 36677766 (+32-36677766)

Fax (fax): +32 (15) 108-52-56 +32 (15) 108-52-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATHEUSEN-BACKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATHEUSEN-BACKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATHEUSEN-BACKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATHEUSEN-BACKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATHEUSEN-BACKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATHEUSEN-BACKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATHEUSEN-BACKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATHEUSEN-BACKX
Products information MATHEUSEN-BACKX

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MATHEUSEN-BACKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATHEUSEN-BACKX
(Get full report from official database of BE for MATHEUSEN-BACKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATHEUSEN-BACKX
Addition kinds of activities for MATHEUSEN-BACKX

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses

Werken bij MATHEUSEN-BACKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATHEUSEN-BACKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATHEUSEN-BACKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATHEUSEN-BACKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van MATHEUSEN-BACKX in sociale netwerken
Look for responds of MATHEUSEN-BACKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATHEUSEN-BACKX. Laat een reactie achter voor MATHEUSEN-BACKX. MATHEUSEN-BACKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATHEUSEN-BACKX. Leave a respond for MATHEUSEN-BACKX. MATHEUSEN-BACKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATHEUSEN-BACKX op de google maps. Adres en contacten MATHEUSEN-BACKX
Location of MATHEUSEN-BACKX on the google maps. Address and contacts of MATHEUSEN-BACKX

Andere gerelateerde bedrijven als come MATHEUSEN-BACKX MATHEUSEN-BACKX: FLM & S PROFESSIONAL TEAM SA | OLIVIER ANSSEAU | GUIDO DAEMS | ESPACE MACHINE ? COUDRE | BELIEVE

Other related companies as MATHEUSEN-BACKX: FLM & S PROFESSIONAL TEAM SA | OLIVIER ANSSEAU | GUIDO DAEMS | ESPACE MACHINE ? COUDRE | BELIEVE

MATHEUSEN-BACKX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATHEUSEN-BACKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf MATHEUSEN-BACKX bevindt zich op het adres: SPIJKER 26; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in MATHEUSEN-BACKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATHEUSEN-BACKX is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATHEUSEN-BACKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATHEUSEN-BACKX, openstaande posities, locatie van MATHEUSEN-BACKX op de kaart.

MATHEUSEN-BACKX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATHEUSEN-BACKX, company assigned to the tax number BE07741485595. The company MATHEUSEN-BACKX is located at the address: SPIJKER 26; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in MATHEUSEN-BACKX were not found.
The main activity of MATHEUSEN-BACKX is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MATHEUSEN-BACKX is not available. You also can look at reviews of MATHEUSEN-BACKX, open positions, location of MATHEUSEN-BACKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATHEUSEN-BACKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATHEUSEN-BACKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATHEUSEN-BACKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATHEUSEN-BACKX, employees, financial statistics.