PAUL MAES

Contactgegevens PAUL MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 45; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372722 (+32-52372722) 52372722 (+32-52372722)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL MAES
Products information PAUL MAES

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL MAES
(Get full report from official database of BE for PAUL MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL MAES
Addition kinds of activities for PAUL MAES

508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
57190102. China | China
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij PAUL MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL MAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van PAUL MAES in sociale netwerken
Look for responds of PAUL MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL MAES. Laat een reactie achter voor PAUL MAES. PAUL MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL MAES. Leave a respond for PAUL MAES. PAUL MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL MAES op de google maps. Adres en contacten PAUL MAES
Location of PAUL MAES on the google maps. Address and contacts of PAUL MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL MAES PAUL MAES: JANSEN | BARTHOL FABIEN | Kollmann Paul | DOMINIQUE GREGOIRE | M茅dol Fun茅railles et Fleurs

Other related companies as PAUL MAES: JANSEN | BARTHOL FABIEN | Kollmann Paul | DOMINIQUE GREGOIRE | M茅dol Fun茅railles et Fleurs

PAUL MAES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf PAUL MAES bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 45; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van PAUL MAES is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL MAES, openstaande posities, locatie van PAUL MAES op de kaart.

PAUL MAES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL MAES, company assigned to the tax number BE02224700927. The company PAUL MAES is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 45; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of PAUL MAES is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL MAES is not available. You also can look at reviews of PAUL MAES, open positions, location of PAUL MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL MAES, employees, financial statistics.