OLIVIER VAN EYCKEN

Contactgegevens OLIVIER VAN EYCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLIVIER VAN EYCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLIVIER VAN EYCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CERVANT?S 72B7; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23459675 (+32-23459675) 23459675 (+32-23459675)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLIVIER VAN EYCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLIVIER VAN EYCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLIVIER VAN EYCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLIVIER VAN EYCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLIVIER VAN EYCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLIVIER VAN EYCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLIVIER VAN EYCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLIVIER VAN EYCKEN
Products information OLIVIER VAN EYCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLIVIER VAN EYCKEN
(Get full report from official database of BE for OLIVIER VAN EYCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLIVIER VAN EYCKEN
Addition kinds of activities for OLIVIER VAN EYCKEN

23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
39520301. Potloodhouders | Pencil holders
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'

Werken bij OLIVIER VAN EYCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLIVIER VAN EYCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLIVIER VAN EYCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLIVIER VAN EYCKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van OLIVIER VAN EYCKEN in sociale netwerken
Look for responds of OLIVIER VAN EYCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLIVIER VAN EYCKEN. Laat een reactie achter voor OLIVIER VAN EYCKEN. OLIVIER VAN EYCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLIVIER VAN EYCKEN. Leave a respond for OLIVIER VAN EYCKEN. OLIVIER VAN EYCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLIVIER VAN EYCKEN op de google maps. Adres en contacten OLIVIER VAN EYCKEN
Location of OLIVIER VAN EYCKEN on the google maps. Address and contacts of OLIVIER VAN EYCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OLIVIER VAN EYCKEN OLIVIER VAN EYCKEN: DEXIA | VLAR PAPIER | Evy | Maria (Coiffure) | De Cock Firma

Other related companies as OLIVIER VAN EYCKEN: DEXIA | VLAR PAPIER | Evy | Maria (Coiffure) | De Cock Firma

OLIVIER VAN EYCKEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLIVIER VAN EYCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf OLIVIER VAN EYCKEN bevindt zich op het adres: RUE CERVANT?S 72B7; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van OLIVIER VAN EYCKEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLIVIER VAN EYCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLIVIER VAN EYCKEN, openstaande posities, locatie van OLIVIER VAN EYCKEN op de kaart.

OLIVIER VAN EYCKEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLIVIER VAN EYCKEN, company assigned to the tax number BE07007324218. The company OLIVIER VAN EYCKEN is located at the address: RUE CERVANT?S 72B7; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of OLIVIER VAN EYCKEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OLIVIER VAN EYCKEN is not available. You also can look at reviews of OLIVIER VAN EYCKEN, open positions, location of OLIVIER VAN EYCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLIVIER VAN EYCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLIVIER VAN EYCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLIVIER VAN EYCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLIVIER VAN EYCKEN, employees, financial statistics.