BLMETAL QUARTZ

Contactgegevens BLMETAL QUARTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLMETAL QUARTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLMETAL QUARTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 17, Rue de la Verte Reine 7600 Peruwelz - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-77-95-21 32-69-77-95-21

Fax (fax): 32-69-77-95-20 32-69-77-95-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLMETAL QUARTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLMETAL QUARTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLMETAL QUARTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLMETAL QUARTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLMETAL QUARTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLMETAL QUARTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLMETAL QUARTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLMETAL QUARTZ
Products information BLMETAL QUARTZ

BTW identificatienummer (tax): BE05260223388
Ondernemingsnummer: 4029479980
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BLMETAL QUARTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Profiel (profile): Stainless steel & firebreak locks Corten- Brass- Steel- Armoured- Glazed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLMETAL QUARTZ
(Get full report from official database of BE for BLMETAL QUARTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLMETAL QUARTZ
Addition kinds of activities for BLMETAL QUARTZ

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
33120900. Wheels | Wheels
34629909. Metalen smeden, ferro | Ornamental metal forgings, ferrous
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry
79990902. Circus bedrijf | Circus company
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij BLMETAL QUARTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLMETAL QUARTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLMETAL QUARTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLMETAL QUARTZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

 • Business Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

 • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

 • Kelner (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

 • Assemblage medewerker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

 • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: DE VLIER

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van BLMETAL QUARTZ in sociale netwerken
Look for responds of BLMETAL QUARTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLMETAL QUARTZ. Laat een reactie achter voor BLMETAL QUARTZ. BLMETAL QUARTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLMETAL QUARTZ. Leave a respond for BLMETAL QUARTZ. BLMETAL QUARTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLMETAL QUARTZ op de google maps. Adres en contacten BLMETAL QUARTZ
Location of BLMETAL QUARTZ on the google maps. Address and contacts of BLMETAL QUARTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come BLMETAL QUARTZ BLMETAL QUARTZ: CENTRAAL PARK | Tulipier (Le) | GARAGE TADIELLO | T.C. TER LINDEN | ZESPRI SERVICE CENTRE

Other related companies as BLMETAL QUARTZ: CENTRAAL PARK | Tulipier (Le) | GARAGE TADIELLO | T.C. TER LINDEN | ZESPRI SERVICE CENTRE

BLMETAL QUARTZ is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLMETAL QUARTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260223388. Het bedrijf BLMETAL QUARTZ bevindt zich op het adres: 17, Rue de la Verte Reine 7600 Peruwelz - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Stainless steel & firebreak locks Corten- Brass- Steel- Armoured- Glazed. Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in BLMETAL QUARTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLMETAL QUARTZ is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLMETAL QUARTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLMETAL QUARTZ, openstaande posities, locatie van BLMETAL QUARTZ op de kaart.

BLMETAL QUARTZ is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLMETAL QUARTZ, company assigned to the tax number BE05260223388. The company BLMETAL QUARTZ is located at the address: 17, Rue de la Verte Reine 7600 Peruwelz - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Stainless steel & firebreak locks Corten- Brass- Steel- Armoured- Glazed. Industry category is Windows. Products created in BLMETAL QUARTZ were not found.
The main activity of BLMETAL QUARTZ is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLMETAL QUARTZ is not available. You also can look at reviews of BLMETAL QUARTZ, open positions, location of BLMETAL QUARTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLMETAL QUARTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLMETAL QUARTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLMETAL QUARTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLMETAL QUARTZ, employees, financial statistics.