HERMAN VAN DEN BORRE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HERMAN VAN DEN BORRE
Private companiesFood Stores • HERMAN VAN DEN BORRE

Contactgegevens HERMAN VAN DEN BORRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN VAN DEN BORRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN VAN DEN BORRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGI?LAAN 47; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92280014 (+32-92280014) 92280014 (+32-92280014)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN VAN DEN BORRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN VAN DEN BORRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN VAN DEN BORRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN VAN DEN BORRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN VAN DEN BORRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN VAN DEN BORRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN VAN DEN BORRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN VAN DEN BORRE
Products information HERMAN VAN DEN BORRE

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN VAN DEN BORRE
(Get full report from official database of BE for HERMAN VAN DEN BORRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN VAN DEN BORRE
Addition kinds of activities for HERMAN VAN DEN BORRE

24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
34290205. Tijdsloten | Time locks
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij HERMAN VAN DEN BORRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN VAN DEN BORRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN VAN DEN BORRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN VAN DEN BORRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van HERMAN VAN DEN BORRE in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN VAN DEN BORRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN VAN DEN BORRE. Laat een reactie achter voor HERMAN VAN DEN BORRE. HERMAN VAN DEN BORRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN VAN DEN BORRE. Leave a respond for HERMAN VAN DEN BORRE. HERMAN VAN DEN BORRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN VAN DEN BORRE op de google maps. Adres en contacten HERMAN VAN DEN BORRE
Location of HERMAN VAN DEN BORRE on the google maps. Address and contacts of HERMAN VAN DEN BORRE

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN VAN DEN BORRE HERMAN VAN DEN BORRE: HOLLANDER BROS | Ultra Clean NV | GARAGE N.G.L. | Michiels M | P. DEBETENCOURT

Other related companies as HERMAN VAN DEN BORRE: HOLLANDER BROS | Ultra Clean NV | GARAGE N.G.L. | Michiels M | P. DEBETENCOURT

HERMAN VAN DEN BORRE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN VAN DEN BORRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf HERMAN VAN DEN BORRE bevindt zich op het adres: BELGI?LAAN 47; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van HERMAN VAN DEN BORRE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN VAN DEN BORRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN VAN DEN BORRE, openstaande posities, locatie van HERMAN VAN DEN BORRE op de kaart.

HERMAN VAN DEN BORRE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN VAN DEN BORRE, company assigned to the tax number BE08681915283. The company HERMAN VAN DEN BORRE is located at the address: BELGI?LAAN 47; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of HERMAN VAN DEN BORRE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN VAN DEN BORRE is not available. You also can look at reviews of HERMAN VAN DEN BORRE, open positions, location of HERMAN VAN DEN BORRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN VAN DEN BORRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN VAN DEN BORRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN VAN DEN BORRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN VAN DEN BORRE, employees, financial statistics.