VANHUELE GEBROEDERS

Contactgegevens VANHUELE GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHUELE GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHUELE GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDESTRAAT 453; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59500857 (+32-59500857) 59500857 (+32-59500857)

Fax (fax): +32 (55) 936-68-78 +32 (55) 936-68-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHUELE GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHUELE GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHUELE GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHUELE GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHUELE GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHUELE GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHUELE GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHUELE GEBROEDERS
Products information VANHUELE GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE02118682861
Ondernemingsnummer: 6655761718
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Services: Aménagement Immobilier.

Product categorie (product category): Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Construction de maisons. Locations de machines and équipement pour la construction. Promoteurs immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHUELE GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for VANHUELE GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHUELE GEBROEDERS
Addition kinds of activities for VANHUELE GEBROEDERS

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
32110402. Glasplaat | Sheet glass
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij VANHUELE GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHUELE GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHUELE GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHUELE GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van VANHUELE GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of VANHUELE GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHUELE GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor VANHUELE GEBROEDERS. VANHUELE GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHUELE GEBROEDERS. Leave a respond for VANHUELE GEBROEDERS. VANHUELE GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHUELE GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten VANHUELE GEBROEDERS
Location of VANHUELE GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of VANHUELE GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHUELE GEBROEDERS VANHUELE GEBROEDERS: Verheire | Leonard SA | Pavia | WIM RENIERS | GANDA

Other related companies as VANHUELE GEBROEDERS: Verheire | Leonard SA | Pavia | WIM RENIERS | GANDA

VANHUELE GEBROEDERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHUELE GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02118682861. Het bedrijf VANHUELE GEBROEDERS bevindt zich op het adres: ZANDVOORDESTRAAT 453; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Construction de maisons. Locations de machines and équipement pour la construction. Promoteurs immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Services: Aménagement Immobilier..
De hoofdactiviteit van VANHUELE GEBROEDERS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHUELE GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHUELE GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van VANHUELE GEBROEDERS op de kaart.

VANHUELE GEBROEDERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHUELE GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE02118682861. The company VANHUELE GEBROEDERS is located at the address: ZANDVOORDESTRAAT 453; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Construction de maisons. Locations de machines and équipement pour la construction. Promoteurs immobiliers. List of products are Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Services: Aménagement Immobilier..
The main activity of VANHUELE GEBROEDERS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHUELE GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of VANHUELE GEBROEDERS, open positions, location of VANHUELE GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHUELE GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHUELE GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHUELE GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHUELE GEBROEDERS, employees, financial statistics.