VEURNS WAFELHUIS

Contactgegevens VEURNS WAFELHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEURNS WAFELHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEURNS WAFELHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312918 (+32-58312918) 58312918 (+32-58312918)

Fax (fax): +32 (61) 584-68-31 +32 (61) 584-68-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEURNS WAFELHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEURNS WAFELHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEURNS WAFELHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEURNS WAFELHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEURNS WAFELHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEURNS WAFELHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEURNS WAFELHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEURNS WAFELHUIS
Products information VEURNS WAFELHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE06049316406
Ondernemingsnummer: 8563812255
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes.

Product categorie (product category): G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEURNS WAFELHUIS
(Get full report from official database of BE for VEURNS WAFELHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEURNS WAFELHUIS
Addition kinds of activities for VEURNS WAFELHUIS

34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij VEURNS WAFELHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEURNS WAFELHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEURNS WAFELHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEURNS WAFELHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

Zoek naar antwoorden van VEURNS WAFELHUIS in sociale netwerken
Look for responds of VEURNS WAFELHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEURNS WAFELHUIS. Laat een reactie achter voor VEURNS WAFELHUIS. VEURNS WAFELHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEURNS WAFELHUIS. Leave a respond for VEURNS WAFELHUIS. VEURNS WAFELHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEURNS WAFELHUIS op de google maps. Adres en contacten VEURNS WAFELHUIS
Location of VEURNS WAFELHUIS on the google maps. Address and contacts of VEURNS WAFELHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VEURNS WAFELHUIS VEURNS WAFELHUIS: HONDENSCHOOL KLUISBOS | Louis R (Verhuizingen) BVBA | R?SIDENCE ST. ANNE | ELEKTRO COVENTS | RE-LANCE

Other related companies as VEURNS WAFELHUIS: HONDENSCHOOL KLUISBOS | Louis R (Verhuizingen) BVBA | R?SIDENCE ST. ANNE | ELEKTRO COVENTS | RE-LANCE

VEURNS WAFELHUIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEURNS WAFELHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06049316406. Het bedrijf VEURNS WAFELHUIS bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. Lijst met producten zijn Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes..
De hoofdactiviteit van VEURNS WAFELHUIS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEURNS WAFELHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEURNS WAFELHUIS, openstaande posities, locatie van VEURNS WAFELHUIS op de kaart.

VEURNS WAFELHUIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEURNS WAFELHUIS, company assigned to the tax number BE06049316406. The company VEURNS WAFELHUIS is located at the address: BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. List of products are Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes..
The main activity of VEURNS WAFELHUIS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEURNS WAFELHUIS is not available. You also can look at reviews of VEURNS WAFELHUIS, open positions, location of VEURNS WAFELHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEURNS WAFELHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEURNS WAFELHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEURNS WAFELHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEURNS WAFELHUIS, employees, financial statistics.