CORONA-LOTUS

Contactgegevens CORONA-LOTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORONA-LOTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORONA-LOTUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 52; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93762611 (+32-93762611) 93762611 (+32-93762611)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORONA-LOTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORONA-LOTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORONA-LOTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORONA-LOTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORONA-LOTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORONA-LOTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORONA-LOTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORONA-LOTUS
Products information CORONA-LOTUS

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés.

Product categorie (product category): G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORONA-LOTUS
(Get full report from official database of BE for CORONA-LOTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORONA-LOTUS
Addition kinds of activities for CORONA-LOTUS

373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
51990901. Schuim rubber | Foam rubber

Werken bij CORONA-LOTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORONA-LOTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORONA-LOTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORONA-LOTUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van CORONA-LOTUS in sociale netwerken
Look for responds of CORONA-LOTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORONA-LOTUS. Laat een reactie achter voor CORONA-LOTUS. CORONA-LOTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORONA-LOTUS. Leave a respond for CORONA-LOTUS. CORONA-LOTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORONA-LOTUS op de google maps. Adres en contacten CORONA-LOTUS
Location of CORONA-LOTUS on the google maps. Address and contacts of CORONA-LOTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CORONA-LOTUS CORONA-LOTUS: Goemaere | Vanderlinden R | MEDIA INVEST | MICHEL CASTELIN | EUROPEAN VOICE

Other related companies as CORONA-LOTUS: Goemaere | Vanderlinden R | MEDIA INVEST | MICHEL CASTELIN | EUROPEAN VOICE

CORONA-LOTUS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORONA-LOTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf CORONA-LOTUS bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 52; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. Lijst met producten zijn Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
De hoofdactiviteit van CORONA-LOTUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORONA-LOTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORONA-LOTUS, openstaande posities, locatie van CORONA-LOTUS op de kaart.

CORONA-LOTUS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORONA-LOTUS, company assigned to the tax number BE04235748291. The company CORONA-LOTUS is located at the address: GENTSTRAAT 52; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. List of products are Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
The main activity of CORONA-LOTUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORONA-LOTUS is not available. You also can look at reviews of CORONA-LOTUS, open positions, location of CORONA-LOTUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORONA-LOTUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORONA-LOTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORONA-LOTUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORONA-LOTUS, employees, financial statistics.