Van Rompaey J

Contactgegevens Van Rompaey J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Rompaey J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Rompaey J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 315; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 322 88 79 (+32-03 322 88 79) 03 322 88 79 (+32-03 322 88 79)

Fax (fax): +32 (2) 555-50-33 +32 (2) 555-50-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Rompaey J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Rompaey J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Rompaey J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Rompaey J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Rompaey J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Rompaey J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Rompaey J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Rompaey J
Products information Van Rompaey J

BTW identificatienummer (tax): BE06038604736
Ondernemingsnummer: 2067871093
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van Rompaey J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Rompaey J
(Get full report from official database of BE for Van Rompaey J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Rompaey J
Addition kinds of activities for Van Rompaey J

26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
35410300. Freesmachines | Milling machines
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
37210201. luchtschepen | Airships
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises

Werken bij Van Rompaey J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Rompaey J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Rompaey J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Rompaey J. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van Van Rompaey J in sociale netwerken
Look for responds of Van Rompaey J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Rompaey J. Laat een reactie achter voor Van Rompaey J. Van Rompaey J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Rompaey J. Leave a respond for Van Rompaey J. Van Rompaey J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Rompaey J op de google maps. Adres en contacten Van Rompaey J
Location of Van Rompaey J on the google maps. Address and contacts of Van Rompaey J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Rompaey J Van Rompaey J: FLEUROWOOL SA | BOUCHERIE JACKY & CAROLE | GALTIER EXPERTISES SA | ANTIQUES MARKET BRUGES | MARTINE DESGAIN

Other related companies as Van Rompaey J: FLEUROWOOL SA | BOUCHERIE JACKY & CAROLE | GALTIER EXPERTISES SA | ANTIQUES MARKET BRUGES | MARTINE DESGAIN

Van Rompaey J is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Rompaey J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06038604736. Het bedrijf Van Rompaey J bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 315; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Producten gemaakt in Van Rompaey J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Rompaey J is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Rompaey J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Rompaey J, openstaande posities, locatie van Van Rompaey J op de kaart.

Van Rompaey J is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Rompaey J, company assigned to the tax number BE06038604736. The company Van Rompaey J is located at the address: Herentalsebaan 315; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Guns and ammunition - Retail. Products created in Van Rompaey J were not found.
The main activity of Van Rompaey J is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Rompaey J is not available. You also can look at reviews of Van Rompaey J, open positions, location of Van Rompaey J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Rompaey J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Rompaey J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Rompaey J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Rompaey J, employees, financial statistics.