Dekker R

Contactgegevens Dekker R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dekker R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dekker R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52) 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52)

Fax (fax): 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52) 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dekker R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dekker R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dekker R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dekker R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dekker R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dekker R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dekker R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dekker R
Products information Dekker R

BTW identificatienummer (tax): BE06857086181
Ondernemingsnummer: 4578247070
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Metal working; Metal turning

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dekker R
(Get full report from official database of BE for Dekker R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dekker R
Addition kinds of activities for Dekker R

22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper

Werken bij Dekker R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dekker R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dekker R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dekker R. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

Zoek naar antwoorden van Dekker R in sociale netwerken
Look for responds of Dekker R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dekker R. Laat een reactie achter voor Dekker R. Dekker R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dekker R. Leave a respond for Dekker R. Dekker R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dekker R op de google maps. Adres en contacten Dekker R
Location of Dekker R on the google maps. Address and contacts of Dekker R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dekker R Dekker R: Bouwbedrijf Floré NV | TEKNA | D.W. ASSURANCES | BUREAU BODART S. & Y. | Wathelet D

Other related companies as Dekker R: Bouwbedrijf Floré NV | TEKNA | D.W. ASSURANCES | BUREAU BODART S. & Y. | Wathelet D

Dekker R is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dekker R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857086181. Het bedrijf Dekker R bevindt zich op het adres: Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Lijst met producten zijn Metal working; Metal turning.
De hoofdactiviteit van Dekker R is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dekker R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dekker R, openstaande posities, locatie van Dekker R op de kaart.

Dekker R is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dekker R, company assigned to the tax number BE06857086181. The company Dekker R is located at the address: Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Guns and ammunition - Retail. List of products are Metal working; Metal turning.
The main activity of Dekker R is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dekker R is not available. You also can look at reviews of Dekker R, open positions, location of Dekker R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dekker R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dekker R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dekker R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dekker R, employees, financial statistics.