BINET E.J. & FILS NV-SA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BINET E.J. & FILS NV-SA
Private companiesAgricultural Production - Crops • BINET E.J. & FILS NV-SA

Contactgegevens BINET E.J. & FILS NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BINET E.J. & FILS NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BINET E.J. & FILS NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale 17-19; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 36 57; 02 217 42 38 (+32-02 217 36 57; 02 217 42 38) 02 217 36 57; 02 217 42 38 (+32-02 217 36 57; 02 217 42 38)

Fax (fax): 02 223 12 80 (+32-02 223 12 80) 02 223 12 80 (+32-02 223 12 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BINET E.J. & FILS NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BINET E.J. & FILS NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BINET E.J. & FILS NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BINET E.J. & FILS NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BINET E.J. & FILS NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BINET E.J. & FILS NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BINET E.J. & FILS NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BINET E.J. & FILS NV-SA
Products information BINET E.J. & FILS NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Clothing - Ladies; Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BINET E.J. & FILS NV-SA
(Get full report from official database of BE for BINET E.J. & FILS NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BINET E.J. & FILS NV-SA
Addition kinds of activities for BINET E.J. & FILS NV-SA

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
509903. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
50859908. Molen levert | Mill supplies
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
92290403. Openbare orde en veiligheid, provincie overheid | Public order and safety, county government

Werken bij BINET E.J. & FILS NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BINET E.J. & FILS NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BINET E.J. & FILS NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BINET E.J. & FILS NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van BINET E.J. & FILS NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of BINET E.J. & FILS NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BINET E.J. & FILS NV-SA. Laat een reactie achter voor BINET E.J. & FILS NV-SA. BINET E.J. & FILS NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BINET E.J. & FILS NV-SA. Leave a respond for BINET E.J. & FILS NV-SA. BINET E.J. & FILS NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BINET E.J. & FILS NV-SA op de google maps. Adres en contacten BINET E.J. & FILS NV-SA
Location of BINET E.J. & FILS NV-SA on the google maps. Address and contacts of BINET E.J. & FILS NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BINET E.J. & FILS NV-SA BINET E.J. & FILS NV-SA: Goetstouwers Hugo | TRYO | Holbrechts D | DE POULARDE | SOPHIE CAUDERLIER

Other related companies as BINET E.J. & FILS NV-SA: Goetstouwers Hugo | TRYO | Holbrechts D | DE POULARDE | SOPHIE CAUDERLIER

BINET E.J. & FILS NV-SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BINET E.J. & FILS NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf BINET E.J. & FILS NV-SA bevindt zich op het adres: Rue Royale 17-19; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies; Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van BINET E.J. & FILS NV-SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BINET E.J. & FILS NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BINET E.J. & FILS NV-SA, openstaande posities, locatie van BINET E.J. & FILS NV-SA op de kaart.

BINET E.J. & FILS NV-SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BINET E.J. & FILS NV-SA, company assigned to the tax number BE05654357910. The company BINET E.J. & FILS NV-SA is located at the address: Rue Royale 17-19; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Guns and ammunition - Retail. List of products are Clothing - Ladies; Clothing - Gentlemen.
The main activity of BINET E.J. & FILS NV-SA is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BINET E.J. & FILS NV-SA is not available. You also can look at reviews of BINET E.J. & FILS NV-SA, open positions, location of BINET E.J. & FILS NV-SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BINET E.J. & FILS NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BINET E.J. & FILS NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BINET E.J. & FILS NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BINET E.J. & FILS NV-SA, employees, financial statistics.