Arquebuse (L')

Contactgegevens Arquebuse (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arquebuse (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Arquebuse (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rogier 65; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 84 82 (+32-081 22 84 82) 081 22 84 82 (+32-081 22 84 82)

Fax (fax): +32 (81) 695-68-14 +32 (81) 695-68-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arquebuse (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arquebuse (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arquebuse (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arquebuse (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arquebuse (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arquebuse (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arquebuse (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arquebuse (L')
Products information Arquebuse (L')

BTW identificatienummer (tax): BE09089782714
Ondernemingsnummer: 8104034423
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Hunting & supplies

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arquebuse (L')
(Get full report from official database of BE for Arquebuse (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Arquebuse (L')
Addition kinds of activities for Arquebuse (L')

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
283604. Cultuur media | Culture media
399906. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
20460101. Maïszetmeel | Corn starch
26720105. Metaal bedekt papier: gemaakt van aangekochte materialen | Metallic covered paper: made from purchased materials
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij Arquebuse (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arquebuse (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arquebuse (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arquebuse (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Arquebuse (L') in sociale netwerken
Look for responds of Arquebuse (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arquebuse (L'). Laat een reactie achter voor Arquebuse (L'). Arquebuse (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arquebuse (L'). Leave a respond for Arquebuse (L'). Arquebuse (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arquebuse (L') op de google maps. Adres en contacten Arquebuse (L')
Location of Arquebuse (L') on the google maps. Address and contacts of Arquebuse (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Arquebuse (L') Arquebuse (L'): BBL | B?ATRICE SCHOCKERT | L. VAN WITTENBERGHE | RUDIGER DE WEVER | Schreurs E

Other related companies as Arquebuse (L'): BBL | B?ATRICE SCHOCKERT | L. VAN WITTENBERGHE | RUDIGER DE WEVER | Schreurs E

Arquebuse (L') is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arquebuse (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089782714. Het bedrijf Arquebuse (L') bevindt zich op het adres: Rue Rogier 65; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Lijst met producten zijn Hunting & supplies.
De hoofdactiviteit van Arquebuse (L') is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arquebuse (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arquebuse (L'), openstaande posities, locatie van Arquebuse (L') op de kaart.

Arquebuse (L') is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arquebuse (L'), company assigned to the tax number BE09089782714. The company Arquebuse (L') is located at the address: Rue Rogier 65; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Guns and ammunition - Retail. List of products are Hunting & supplies.
The main activity of Arquebuse (L') is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Arquebuse (L') is not available. You also can look at reviews of Arquebuse (L'), open positions, location of Arquebuse (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arquebuse (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arquebuse (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arquebuse (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arquebuse (L'), employees, financial statistics.