Armurerie du Gros Chêne

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Armurerie du Gros Chêne
Private companiesTobacco Products • Armurerie du Gros Chêne

Contactgegevens Armurerie du Gros Chêne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Armurerie du Gros Chêne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Armurerie du Gros Chêne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Champs des Bures 8; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet), België

Telefoon (phone): 04 371 21 46 (+32-04 371 21 46) 04 371 21 46 (+32-04 371 21 46)

Fax (fax): 04 371 21 46 (+32-04 371 21 46) 04 371 21 46 (+32-04 371 21 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Armurerie du Gros Chêne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Armurerie du Gros Chêne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Armurerie du Gros Chêne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Armurerie du Gros Chêne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Armurerie du Gros Chêne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Armurerie du Gros Chêne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Armurerie du Gros Chêne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Armurerie du Gros Chêne
Products information Armurerie du Gros Chêne

BTW identificatienummer (tax): BE01221099853
Ondernemingsnummer: 7406127929
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Armurerie du Gros Chêne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Armurerie du Gros Chêne
(Get full report from official database of BE for Armurerie du Gros Chêne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Armurerie du Gros Chêne
Addition kinds of activities for Armurerie du Gros Chêne

26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij Armurerie du Gros Chêne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Armurerie du Gros Chêne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Armurerie du Gros Chêne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Armurerie du Gros Chêne. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Armurerie du Gros Chêne in sociale netwerken
Look for responds of Armurerie du Gros Chêne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Armurerie du Gros Chêne. Laat een reactie achter voor Armurerie du Gros Chêne. Armurerie du Gros Chêne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Armurerie du Gros Chêne. Leave a respond for Armurerie du Gros Chêne. Armurerie du Gros Chêne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Armurerie du Gros Chêne op de google maps. Adres en contacten Armurerie du Gros Chêne
Location of Armurerie du Gros Chêne on the google maps. Address and contacts of Armurerie du Gros Chêne

Andere gerelateerde bedrijven als come Armurerie du Gros Chêne Armurerie du Gros Chêne: COIFFURE DIRK | Nelly A | H?PITAL ST.TH?R?SE | TAPIJTENACADEMIE-KHAMAKTCHIAN & Co | DE MOLENHOEVE

Other related companies as Armurerie du Gros Chêne: COIFFURE DIRK | Nelly A | H?PITAL ST.TH?R?SE | TAPIJTENACADEMIE-KHAMAKTCHIAN & Co | DE MOLENHOEVE

Armurerie du Gros Chêne is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Armurerie du Gros Chêne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01221099853. Het bedrijf Armurerie du Gros Chêne bevindt zich op het adres: Rue Champs des Bures 8; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Producten gemaakt in Armurerie du Gros Chêne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Armurerie du Gros Chêne is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Armurerie du Gros Chêne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Armurerie du Gros Chêne, openstaande posities, locatie van Armurerie du Gros Chêne op de kaart.

Armurerie du Gros Chêne is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Armurerie du Gros Chêne, company assigned to the tax number BE01221099853. The company Armurerie du Gros Chêne is located at the address: Rue Champs des Bures 8; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Guns and ammunition - Retail. Products created in Armurerie du Gros Chêne were not found.
The main activity of Armurerie du Gros Chêne is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Armurerie du Gros Chêne is not available. You also can look at reviews of Armurerie du Gros Chêne, open positions, location of Armurerie du Gros Chêne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Armurerie du Gros Chêne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Armurerie du Gros Chêne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Armurerie du Gros Chêne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Armurerie du Gros Chêne, employees, financial statistics.