Vanhalme NV

Contactgegevens Vanhalme NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhalme NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhalme NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 13; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 32 02 02; 050 32 02 42 (+32-050 32 02 02; 050 32 02 42) 050 32 02 02; 050 32 02 42 (+32-050 32 02 02; 050 32 02 42)

Fax (fax): 050 32 02 42 (+32-050 32 02 42) 050 32 02 42 (+32-050 32 02 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhalme NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhalme NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhalme NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhalme NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhalme NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhalme NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhalme NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhalme NV
Products information Vanhalme NV

BTW identificatienummer (tax): BE06305847167
Ondernemingsnummer: 5364044189
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Door & gate openers (Automatic); Telephone installations; Television & radio - Mfg. & Whol.; Telecommunication systems

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhalme NV
(Get full report from official database of BE for Vanhalme NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhalme NV
Addition kinds of activities for Vanhalme NV

22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
59129902. Gebruikelijke (niet-voorgeschreven medicijnen) winkels | Proprietary (non-prescription medicine) stores
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij Vanhalme NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhalme NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhalme NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhalme NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Vanhalme NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanhalme NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhalme NV. Laat een reactie achter voor Vanhalme NV. Vanhalme NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhalme NV. Leave a respond for Vanhalme NV. Vanhalme NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhalme NV op de google maps. Adres en contacten Vanhalme NV
Location of Vanhalme NV on the google maps. Address and contacts of Vanhalme NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhalme NV Vanhalme NV: DE MEULEMEESTER DIRK | DE ROP REIZEN | VERSMISSEN | HEIDI D?HERT | P & P - CONSULT

Other related companies as Vanhalme NV: DE MEULEMEESTER DIRK | DE ROP REIZEN | VERSMISSEN | HEIDI D?HERT | P & P - CONSULT

Vanhalme NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhalme NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305847167. Het bedrijf Vanhalme NV bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 13; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Door & gate openers (Automatic); Telephone installations; Television & radio - Mfg. & Whol.; Telecommunication systems.
De hoofdactiviteit van Vanhalme NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhalme NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhalme NV, openstaande posities, locatie van Vanhalme NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanhalme NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhalme NV, company assigned to the tax number BE06305847167. The company Vanhalme NV is located at the address: Lieven Bauwensstraat 13; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Door & gate openers (Automatic); Telephone installations; Television & radio - Mfg. & Whol.; Telecommunication systems.
The main activity of Vanhalme NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhalme NV is not available. You also can look at reviews of Vanhalme NV, open positions, location of Vanhalme NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhalme NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhalme NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhalme NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhalme NV, employees, financial statistics.