TUYTTENS ROESELARE NV

Contactgegevens TUYTTENS ROESELARE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUYTTENS ROESELARE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUYTTENS ROESELARE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegang Oost 20; 8840; Staden (Westrozebeke), België

Telefoon (phone): 051 77 07 61 (+32-051 77 07 61) 051 77 07 61 (+32-051 77 07 61)

Fax (fax): +32 (59) 388-33-54 +32 (59) 388-33-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUYTTENS ROESELARE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUYTTENS ROESELARE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUYTTENS ROESELARE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUYTTENS ROESELARE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUYTTENS ROESELARE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUYTTENS ROESELARE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUYTTENS ROESELARE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUYTTENS ROESELARE NV
Products information TUYTTENS ROESELARE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01389739990
Ondernemingsnummer: 8829406738
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TUYTTENS ROESELARE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUYTTENS ROESELARE NV
(Get full report from official database of BE for TUYTTENS ROESELARE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUYTTENS ROESELARE NV
Addition kinds of activities for TUYTTENS ROESELARE NV

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
17990205. waterdichting | Dampproofing
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec

Werken bij TUYTTENS ROESELARE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUYTTENS ROESELARE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUYTTENS ROESELARE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUYTTENS ROESELARE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

Zoek naar antwoorden van TUYTTENS ROESELARE NV in sociale netwerken
Look for responds of TUYTTENS ROESELARE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUYTTENS ROESELARE NV. Laat een reactie achter voor TUYTTENS ROESELARE NV. TUYTTENS ROESELARE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUYTTENS ROESELARE NV. Leave a respond for TUYTTENS ROESELARE NV. TUYTTENS ROESELARE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUYTTENS ROESELARE NV op de google maps. Adres en contacten TUYTTENS ROESELARE NV
Location of TUYTTENS ROESELARE NV on the google maps. Address and contacts of TUYTTENS ROESELARE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TUYTTENS ROESELARE NV TUYTTENS ROESELARE NV: VISION DISC | HENRI BRUSSIN | E. VAN GOETHEM | KWOK MING LIN LUO - BAF | FRANK FRIPON

Other related companies as TUYTTENS ROESELARE NV: VISION DISC | HENRI BRUSSIN | E. VAN GOETHEM | KWOK MING LIN LUO - BAF | FRANK FRIPON

TUYTTENS ROESELARE NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUYTTENS ROESELARE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389739990. Het bedrijf TUYTTENS ROESELARE NV bevindt zich op het adres: Ommegang Oost 20; 8840; Staden (Westrozebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 797,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Producten gemaakt in TUYTTENS ROESELARE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUYTTENS ROESELARE NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUYTTENS ROESELARE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUYTTENS ROESELARE NV, openstaande posities, locatie van TUYTTENS ROESELARE NV op de kaart.

TUYTTENS ROESELARE NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUYTTENS ROESELARE NV, company assigned to the tax number BE01389739990. The company TUYTTENS ROESELARE NV is located at the address: Ommegang Oost 20; 8840; Staden (Westrozebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 797,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Products created in TUYTTENS ROESELARE NV were not found.
The main activity of TUYTTENS ROESELARE NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUYTTENS ROESELARE NV is not available. You also can look at reviews of TUYTTENS ROESELARE NV, open positions, location of TUYTTENS ROESELARE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUYTTENS ROESELARE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUYTTENS ROESELARE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUYTTENS ROESELARE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUYTTENS ROESELARE NV, employees, financial statistics.