SONY ERICSSON STORE AIR TIME

Contactgegevens SONY ERICSSON STORE AIR TIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONY ERICSSON STORE AIR TIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONY ERICSSON STORE AIR TIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 168; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 0477 57 87 67 (+32-0477 57 87 67) 0477 57 87 67 (+32-0477 57 87 67)

Fax (fax): +32 (71) 719-55-51 +32 (71) 719-55-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONY ERICSSON STORE AIR TIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONY ERICSSON STORE AIR TIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONY ERICSSON STORE AIR TIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONY ERICSSON STORE AIR TIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONY ERICSSON STORE AIR TIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONY ERICSSON STORE AIR TIME
Products information SONY ERICSSON STORE AIR TIME

BTW identificatienummer (tax): BE01535308837
Ondernemingsnummer: 5953735351
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SONY ERICSSON STORE AIR TIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONY ERICSSON STORE AIR TIME
(Get full report from official database of BE for SONY ERICSSON STORE AIR TIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONY ERICSSON STORE AIR TIME
Addition kinds of activities for SONY ERICSSON STORE AIR TIME

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec
82999916. Overlevingskool | Survival school
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij SONY ERICSSON STORE AIR TIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONY ERICSSON STORE AIR TIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Manuele arbeider voor reiniging en herstellingswerken in de tunnels - Vaste nacht - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal voornamelijk instaan voor het reinigen van de tunnels. Dit zowel manueel als met machine.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van SONY ERICSSON STORE AIR TIME in sociale netwerken
Look for responds of SONY ERICSSON STORE AIR TIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Laat een reactie achter voor SONY ERICSSON STORE AIR TIME. SONY ERICSSON STORE AIR TIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONY ERICSSON STORE AIR TIME. Leave a respond for SONY ERICSSON STORE AIR TIME. SONY ERICSSON STORE AIR TIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONY ERICSSON STORE AIR TIME op de google maps. Adres en contacten SONY ERICSSON STORE AIR TIME
Location of SONY ERICSSON STORE AIR TIME on the google maps. Address and contacts of SONY ERICSSON STORE AIR TIME

Andere gerelateerde bedrijven als come SONY ERICSSON STORE AIR TIME SONY ERICSSON STORE AIR TIME: PةPINIبRE FLEURS DE PRة | Coif'Elle | GILLIS | BENOIT PATOUT | Mouscron Gastronomie

Other related companies as SONY ERICSSON STORE AIR TIME: PةPINIبRE FLEURS DE PRة | Coif'Elle | GILLIS | BENOIT PATOUT | Mouscron Gastronomie

SONY ERICSSON STORE AIR TIME is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONY ERICSSON STORE AIR TIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01535308837. Het bedrijf SONY ERICSSON STORE AIR TIME bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 168; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Producten gemaakt in SONY ERICSSON STORE AIR TIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SONY ERICSSON STORE AIR TIME is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONY ERICSSON STORE AIR TIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONY ERICSSON STORE AIR TIME, openstaande posities, locatie van SONY ERICSSON STORE AIR TIME op de kaart.

SONY ERICSSON STORE AIR TIME is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONY ERICSSON STORE AIR TIME, company assigned to the tax number BE01535308837. The company SONY ERICSSON STORE AIR TIME is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 168; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Products created in SONY ERICSSON STORE AIR TIME were not found.
The main activity of SONY ERICSSON STORE AIR TIME is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SONY ERICSSON STORE AIR TIME is not available. You also can look at reviews of SONY ERICSSON STORE AIR TIME, open positions, location of SONY ERICSSON STORE AIR TIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONY ERICSSON STORE AIR TIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONY ERICSSON STORE AIR TIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONY ERICSSON STORE AIR TIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONY ERICSSON STORE AIR TIME, employees, financial statistics.