MOBI-SAT BVBA

Contactgegevens MOBI-SAT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBI-SAT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBI-SAT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 283; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 09 349 25 99 (+32-09 349 25 99) 09 349 25 99 (+32-09 349 25 99)

Fax (fax): +32 (2) 259-86-26 +32 (2) 259-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBI-SAT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBI-SAT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBI-SAT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBI-SAT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBI-SAT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBI-SAT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBI-SAT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBI-SAT BVBA
Products information MOBI-SAT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05855407714
Ondernemingsnummer: 5432159423
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MOBI-SAT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBI-SAT BVBA
(Get full report from official database of BE for MOBI-SAT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBI-SAT BVBA
Addition kinds of activities for MOBI-SAT BVBA

097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
36610102. Communicatie hoofddeksel, telefoon | Communication headgear, telephone
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
57190502. Linens | Linens
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij MOBI-SAT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBI-SAT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBI-SAT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBI-SAT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van MOBI-SAT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOBI-SAT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBI-SAT BVBA. Laat een reactie achter voor MOBI-SAT BVBA. MOBI-SAT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBI-SAT BVBA. Leave a respond for MOBI-SAT BVBA. MOBI-SAT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBI-SAT BVBA op de google maps. Adres en contacten MOBI-SAT BVBA
Location of MOBI-SAT BVBA on the google maps. Address and contacts of MOBI-SAT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBI-SAT BVBA MOBI-SAT BVBA: LE GOURMET GOURMAND | HOME DEGRANGE | LADBROKE | FLORENT FEYS | FOTO NICK

Other related companies as MOBI-SAT BVBA: LE GOURMET GOURMAND | HOME DEGRANGE | LADBROKE | FLORENT FEYS | FOTO NICK

MOBI-SAT BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBI-SAT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855407714. Het bedrijf MOBI-SAT BVBA bevindt zich op het adres: Grote Baan 283; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Producten gemaakt in MOBI-SAT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBI-SAT BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBI-SAT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBI-SAT BVBA, openstaande posities, locatie van MOBI-SAT BVBA op de kaart.

MOBI-SAT BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBI-SAT BVBA, company assigned to the tax number BE05855407714. The company MOBI-SAT BVBA is located at the address: Grote Baan 283; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Products created in MOBI-SAT BVBA were not found.
The main activity of MOBI-SAT BVBA is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBI-SAT BVBA is not available. You also can look at reviews of MOBI-SAT BVBA, open positions, location of MOBI-SAT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBI-SAT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBI-SAT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBI-SAT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBI-SAT BVBA, employees, financial statistics.