Foto Rembrandt

Contactgegevens Foto Rembrandt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Rembrandt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Rembrandt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 535; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 646 62 17 (+32-03 646 62 17) 03 646 62 17 (+32-03 646 62 17)

Fax (fax): 03 646 44 19 (+32-03 646 44 19) 03 646 44 19 (+32-03 646 44 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Rembrandt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Rembrandt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Rembrandt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Rembrandt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Rembrandt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Rembrandt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Rembrandt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Rembrandt
Products information Foto Rembrandt

BTW identificatienummer (tax): BE05179199218
Ondernemingsnummer: 8431976318
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Video - Equipment & Supplies - Sale

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Rembrandt
(Get full report from official database of BE for Foto Rembrandt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Rembrandt
Addition kinds of activities for Foto Rembrandt

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
28699920. Glycerine | Glycerin
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
38210108. Vriezers, laboratorium | Freezers, laboratory
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation

Werken bij Foto Rembrandt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Rembrandt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Rembrandt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Rembrandt. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van Foto Rembrandt in sociale netwerken
Look for responds of Foto Rembrandt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Rembrandt. Laat een reactie achter voor Foto Rembrandt. Foto Rembrandt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Rembrandt. Leave a respond for Foto Rembrandt. Foto Rembrandt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Rembrandt op de google maps. Adres en contacten Foto Rembrandt
Location of Foto Rembrandt on the google maps. Address and contacts of Foto Rembrandt

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Rembrandt Foto Rembrandt: Saint-Viteux BVBA | DEFERM HAIRCOSMETICS | TALDIAM | CONTROL-IT | Pierre Morelle

Other related companies as Foto Rembrandt: Saint-Viteux BVBA | DEFERM HAIRCOSMETICS | TALDIAM | CONTROL-IT | Pierre Morelle

Foto Rembrandt is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Rembrandt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05179199218. Het bedrijf Foto Rembrandt bevindt zich op het adres: Bredabaan 535; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Video - Equipment & Supplies - Sale.
De hoofdactiviteit van Foto Rembrandt is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Rembrandt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Rembrandt, openstaande posities, locatie van Foto Rembrandt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foto Rembrandt is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Rembrandt, company assigned to the tax number BE05179199218. The company Foto Rembrandt is located at the address: Bredabaan 535; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Video - Equipment & Supplies - Sale.
The main activity of Foto Rembrandt is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Rembrandt is not available. You also can look at reviews of Foto Rembrandt, open positions, location of Foto Rembrandt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Rembrandt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Rembrandt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Rembrandt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Rembrandt, employees, financial statistics.