Fono-Vidéo SA

Contactgegevens Fono-Vidéo SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fono-Vidéo SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fono-Vidéo SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Anspach 158; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 74 16 (+32-02 511 74 16) 02 511 74 16 (+32-02 511 74 16)

Fax (fax): +32 (60) 350-32-29 +32 (60) 350-32-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fono-Vidéo SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fono-Vidéo SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fono-Vidéo SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fono-Vidéo SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fono-Vidéo SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fono-Vidéo SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fono-Vidéo SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fono-Vidéo SA
Products information Fono-Vidéo SA

BTW identificatienummer (tax): BE03619415283
Ondernemingsnummer: 1292236328
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Fono-Vidéo SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fono-Vidéo SA
(Get full report from official database of BE for Fono-Vidéo SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fono-Vidéo SA
Addition kinds of activities for Fono-Vidéo SA

10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
50230301. gordijnen | Curtains
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij Fono-Vidéo SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fono-Vidéo SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fono-Vidéo SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fono-Vidéo SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

Zoek naar antwoorden van Fono-Vidéo SA in sociale netwerken
Look for responds of Fono-Vidéo SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fono-Vidéo SA. Laat een reactie achter voor Fono-Vidéo SA. Fono-Vidéo SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fono-Vidéo SA. Leave a respond for Fono-Vidéo SA. Fono-Vidéo SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fono-Vidéo SA op de google maps. Adres en contacten Fono-Vidéo SA
Location of Fono-Vidéo SA on the google maps. Address and contacts of Fono-Vidéo SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fono-Vidéo SA Fono-Vidéo SA: FORTIS | CITIBANK | LE MANDARIN | GEOFFREY LIGHT DECOR | Adriaens Michel

Other related companies as Fono-Vidéo SA: FORTIS | CITIBANK | LE MANDARIN | GEOFFREY LIGHT DECOR | Adriaens Michel

Fono-Vidéo SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fono-Vidéo SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619415283. Het bedrijf Fono-Vidéo SA bevindt zich op het adres: Boulevard Anspach 158; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Producten gemaakt in Fono-Vidéo SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fono-Vidéo SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fono-Vidéo SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fono-Vidéo SA, openstaande posities, locatie van Fono-Vidéo SA op de kaart.

Fono-Vidéo SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fono-Vidéo SA, company assigned to the tax number BE03619415283. The company Fono-Vidéo SA is located at the address: Boulevard Anspach 158; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Products created in Fono-Vidéo SA were not found.
The main activity of Fono-Vidéo SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fono-Vidéo SA is not available. You also can look at reviews of Fono-Vidéo SA, open positions, location of Fono-Vidéo SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fono-Vidéo SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fono-Vidéo SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fono-Vidéo SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fono-Vidéo SA, employees, financial statistics.