EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND
Private companiesChemicals and Allied Products • EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

Contactgegevens EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 67 63 (+32-09 377 67 63) 09 377 67 63 (+32-09 377 67 63)

Fax (fax): 09 378 15 55 (+32-09 378 15 55) 09 378 15 55 (+32-09 378 15 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND
Products information EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

BTW identificatienummer (tax): BE04113800048
Ondernemingsnummer: 3412597656
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Door & gate openers (Automatic); Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND
(Get full report from official database of BE for EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND
Addition kinds of activities for EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
51590400. Wol en zijde | Wool and silk
57139904. tapijten | Rugs
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

Zoek naar antwoorden van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND in sociale netwerken
Look for responds of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Laat een reactie achter voor EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. Leave a respond for EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND. EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND op de google maps. Adres en contacten EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND
Location of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND on the google maps. Address and contacts of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: BBL | Chris | P en P Glazenwasserij BVBA | Geerdens Steve | GIB Management Services nv

Other related companies as EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND: BBL | Chris | P en P Glazenwasserij BVBA | Geerdens Steve | GIB Management Services nv

EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04113800048. Het bedrijf EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND bevindt zich op het adres: Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Door & gate openers (Automatic); Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations.
De hoofdactiviteit van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, openstaande posities, locatie van EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, company assigned to the tax number BE04113800048. The company EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is located at the address: Tieltsesteenweg 203-205; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Telecopiers & supplies; Electrical heating; Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Door operating equipment & videophones; Door & gate openers (Automatic); Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Automobile - Navigation systems; Telephone installations.
The main activity of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND is not available. You also can look at reviews of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, open positions, location of EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EGM ELEKTRO GRH MEETJESLAND, employees, financial statistics.