BKM (group BKM-Hanssens) NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • BKM (group BKM-Hanssens) NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • BKM (group BKM-Hanssens) NV

Contactgegevens BKM (group BKM-Hanssens) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BKM (group BKM-Hanssens) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BKM (group BKM-Hanssens) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herkenrodesingel 37A; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 29 99 99; 011 29 98 69 (+32-011 29 99 99; 011 29 98 69) 011 29 99 99; 011 29 98 69 (+32-011 29 99 99; 011 29 98 69)

Fax (fax): 011 29 99 98 (+32-011 29 99 98) 011 29 99 98 (+32-011 29 99 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BKM (group BKM-Hanssens) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BKM (group BKM-Hanssens) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BKM (group BKM-Hanssens) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BKM (group BKM-Hanssens) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BKM (group BKM-Hanssens) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BKM (group BKM-Hanssens) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BKM (group BKM-Hanssens) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BKM (group BKM-Hanssens) NV
Products information BKM (group BKM-Hanssens) NV

BTW identificatienummer (tax): BE09655853271
Ondernemingsnummer: 1081848144
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Telecopiers & supplies; Telephone installations; GSM - Services; Copy machines & supplies; Networks

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BKM (group BKM-Hanssens) NV
(Get full report from official database of BE for BKM (group BKM-Hanssens) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BKM (group BKM-Hanssens) NV
Addition kinds of activities for BKM (group BKM-Hanssens) NV

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij BKM (group BKM-Hanssens) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BKM (group BKM-Hanssens) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BKM (group BKM-Hanssens) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BKM (group BKM-Hanssens) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van BKM (group BKM-Hanssens) NV in sociale netwerken
Look for responds of BKM (group BKM-Hanssens) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BKM (group BKM-Hanssens) NV. Laat een reactie achter voor BKM (group BKM-Hanssens) NV. BKM (group BKM-Hanssens) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BKM (group BKM-Hanssens) NV. Leave a respond for BKM (group BKM-Hanssens) NV. BKM (group BKM-Hanssens) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BKM (group BKM-Hanssens) NV op de google maps. Adres en contacten BKM (group BKM-Hanssens) NV
Location of BKM (group BKM-Hanssens) NV on the google maps. Address and contacts of BKM (group BKM-Hanssens) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BKM (group BKM-Hanssens) NV BKM (group BKM-Hanssens) NV: BOUCHERIE RENARD | NO-LIMITS | Paul JP | Delestr茅e J-C | ALAIN COLLIGNON

Other related companies as BKM (group BKM-Hanssens) NV: BOUCHERIE RENARD | NO-LIMITS | Paul JP | Delestr茅e J-C | ALAIN COLLIGNON

BKM (group BKM-Hanssens) NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BKM (group BKM-Hanssens) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09655853271. Het bedrijf BKM (group BKM-Hanssens) NV bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 37A; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Telecopiers & supplies; Telephone installations; GSM - Services; Copy machines & supplies; Networks.
De hoofdactiviteit van BKM (group BKM-Hanssens) NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BKM (group BKM-Hanssens) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BKM (group BKM-Hanssens) NV, openstaande posities, locatie van BKM (group BKM-Hanssens) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BKM (group BKM-Hanssens) NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BKM (group BKM-Hanssens) NV, company assigned to the tax number BE09655853271. The company BKM (group BKM-Hanssens) NV is located at the address: Herkenrodesingel 37A; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 387,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Telecopiers & supplies; Telephone installations; GSM - Services; Copy machines & supplies; Networks.
The main activity of BKM (group BKM-Hanssens) NV is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BKM (group BKM-Hanssens) NV is not available. You also can look at reviews of BKM (group BKM-Hanssens) NV, open positions, location of BKM (group BKM-Hanssens) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BKM (group BKM-Hanssens) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BKM (group BKM-Hanssens) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BKM (group BKM-Hanssens) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BKM (group BKM-Hanssens) NV, employees, financial statistics.