2001 Informatique

Contactgegevens 2001 Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2001 Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

2001 Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Centenaire 61; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 84 30 69 (+32-067 84 30 69) 067 84 30 69 (+32-067 84 30 69)

Fax (fax): 067 84 26 67 (+32-067 84 26 67) 067 84 26 67 (+32-067 84 26 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2001 Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2001 Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2001 Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2001 Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2001 Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2001 Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2001 Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2001 Informatique
Products information 2001 Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Data processing - Computers^^Data processing - Computers; GSM - Services

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2001 Informatique
(Get full report from official database of BE for 2001 Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2001 Informatique
Addition kinds of activities for 2001 Informatique

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
34929903. Slang- en buisleidingen en assemblage, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube fittings and assemblies, hydraulic/pneumatic
57149901. gordijnen | Curtains

Werken bij 2001 Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2001 Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2001 Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2001 Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van 2001 Informatique in sociale netwerken
Look for responds of 2001 Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2001 Informatique. Laat een reactie achter voor 2001 Informatique. 2001 Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2001 Informatique. Leave a respond for 2001 Informatique. 2001 Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2001 Informatique op de google maps. Adres en contacten 2001 Informatique
Location of 2001 Informatique on the google maps. Address and contacts of 2001 Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come 2001 Informatique 2001 Informatique: FLMAT DIAMONDS BVBA | TOURBACH-DOSTRICHE | CAR CENTER | Cashtrell | VHF Schilderwerken BVBA

Other related companies as 2001 Informatique: FLMAT DIAMONDS BVBA | TOURBACH-DOSTRICHE | CAR CENTER | Cashtrell | VHF Schilderwerken BVBA

2001 Informatique is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2001 Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf 2001 Informatique bevindt zich op het adres: Avenue du Centenaire 61; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Data processing - Computers^^Data processing - Computers; GSM - Services.
De hoofdactiviteit van 2001 Informatique is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2001 Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2001 Informatique, openstaande posities, locatie van 2001 Informatique op de kaart.

2001 Informatique is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2001 Informatique, company assigned to the tax number BE05923797607. The company 2001 Informatique is located at the address: Avenue du Centenaire 61; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Data processing - Computers^^Data processing - Computers; GSM - Services.
The main activity of 2001 Informatique is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 2001 Informatique is not available. You also can look at reviews of 2001 Informatique, open positions, location of 2001 Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2001 Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2001 Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2001 Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2001 Informatique, employees, financial statistics.