De Wulf Ides BVBA

Contactgegevens De Wulf Ides BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wulf Ides BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wulf Ides BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ooievaarslaan 21; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 344 03 20; 0475 43 02 07 (+32-09 344 03 20; 0475 43 02 07) 09 344 03 20; 0475 43 02 07 (+32-09 344 03 20; 0475 43 02 07)

Fax (fax): 09 343 03 14 (+32-09 343 03 14) 09 343 03 14 (+32-09 343 03 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wulf Ides BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wulf Ides BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wulf Ides BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wulf Ides BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wulf Ides BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wulf Ides BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wulf Ides BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wulf Ides BVBA
Products information De Wulf Ides BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Wells boring; Soil remediation & protection

Product categorie (product category): Groundwater sinking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wulf Ides BVBA
(Get full report from official database of BE for De Wulf Ides BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wulf Ides BVBA
Addition kinds of activities for De Wulf Ides BVBA

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
22210307. Satins | Satins
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
50820101. straatstenen | Pavers

Werken bij De Wulf Ides BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wulf Ides BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wulf Ides BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wulf Ides BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

Zoek naar antwoorden van De Wulf Ides BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Wulf Ides BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wulf Ides BVBA. Laat een reactie achter voor De Wulf Ides BVBA. De Wulf Ides BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wulf Ides BVBA. Leave a respond for De Wulf Ides BVBA. De Wulf Ides BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wulf Ides BVBA op de google maps. Adres en contacten De Wulf Ides BVBA
Location of De Wulf Ides BVBA on the google maps. Address and contacts of De Wulf Ides BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wulf Ides BVBA De Wulf Ides BVBA: Ceustermans Verwarming en Sanitair | Cottyn & Partners | Hallet J | Defranc E | WILHELM METTLEN

Other related companies as De Wulf Ides BVBA: Ceustermans Verwarming en Sanitair | Cottyn & Partners | Hallet J | Defranc E | WILHELM METTLEN

De Wulf Ides BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wulf Ides BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf De Wulf Ides BVBA bevindt zich op het adres: Ooievaarslaan 21; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groundwater sinking. Lijst met producten zijn Wells boring; Soil remediation & protection.
De hoofdactiviteit van De Wulf Ides BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wulf Ides BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wulf Ides BVBA, openstaande posities, locatie van De Wulf Ides BVBA op de kaart.

De Wulf Ides BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wulf Ides BVBA, company assigned to the tax number BE06832092285. The company De Wulf Ides BVBA is located at the address: Ooievaarslaan 21; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groundwater sinking. List of products are Wells boring; Soil remediation & protection.
The main activity of De Wulf Ides BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wulf Ides BVBA is not available. You also can look at reviews of De Wulf Ides BVBA, open positions, location of De Wulf Ides BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wulf Ides BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wulf Ides BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wulf Ides BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wulf Ides BVBA, employees, financial statistics.