CUYPERS ALFONS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CUYPERS ALFONS
Private companiesBusiness Services • CUYPERS ALFONS

Contactgegevens CUYPERS ALFONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUYPERS ALFONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUYPERS ALFONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galven 24; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 00 05 (+32-014 58 00 05) 014 58 00 05 (+32-014 58 00 05)

Fax (fax): 014 58 00 05 (+32-014 58 00 05) 014 58 00 05 (+32-014 58 00 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUYPERS ALFONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUYPERS ALFONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUYPERS ALFONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUYPERS ALFONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUYPERS ALFONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUYPERS ALFONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUYPERS ALFONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUYPERS ALFONS
Products information CUYPERS ALFONS

BTW identificatienummer (tax): BE09362792968
Ondernemingsnummer: 7974945068
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CUYPERS ALFONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groundwater sinking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUYPERS ALFONS
(Get full report from official database of BE for CUYPERS ALFONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUYPERS ALFONS
Addition kinds of activities for CUYPERS ALFONS

28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
50940201. munten | Coins
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij CUYPERS ALFONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUYPERS ALFONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUYPERS ALFONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUYPERS ALFONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van CUYPERS ALFONS in sociale netwerken
Look for responds of CUYPERS ALFONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUYPERS ALFONS. Laat een reactie achter voor CUYPERS ALFONS. CUYPERS ALFONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUYPERS ALFONS. Leave a respond for CUYPERS ALFONS. CUYPERS ALFONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUYPERS ALFONS op de google maps. Adres en contacten CUYPERS ALFONS
Location of CUYPERS ALFONS on the google maps. Address and contacts of CUYPERS ALFONS

Andere gerelateerde bedrijven als come CUYPERS ALFONS CUYPERS ALFONS: VAN HOORENBEECK & ZN | WINFO | M茅tal Ergie Hanon S.A. | SAVU-AMBULANCES ANIMALIERES | L. CUYPERS

Other related companies as CUYPERS ALFONS: VAN HOORENBEECK & ZN | WINFO | M茅tal Ergie Hanon S.A. | SAVU-AMBULANCES ANIMALIERES | L. CUYPERS

CUYPERS ALFONS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUYPERS ALFONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09362792968. Het bedrijf CUYPERS ALFONS bevindt zich op het adres: Galven 24; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groundwater sinking. Producten gemaakt in CUYPERS ALFONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUYPERS ALFONS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUYPERS ALFONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUYPERS ALFONS, openstaande posities, locatie van CUYPERS ALFONS op de kaart.

CUYPERS ALFONS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUYPERS ALFONS, company assigned to the tax number BE09362792968. The company CUYPERS ALFONS is located at the address: Galven 24; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groundwater sinking. Products created in CUYPERS ALFONS were not found.
The main activity of CUYPERS ALFONS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CUYPERS ALFONS is not available. You also can look at reviews of CUYPERS ALFONS, open positions, location of CUYPERS ALFONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUYPERS ALFONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUYPERS ALFONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUYPERS ALFONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUYPERS ALFONS, employees, financial statistics.